Fesco

Omschrijving

Fesco woont bij ons in de buitenkamer maar is nog niet gewend aan het buiten zijn en moet even wachten voor hij een tuin in kan.

Mooi is hij heh? Fesco is een mannetje met een eigen wil, als iets niet gaat zoals hij dat voor ogen heeft kan hij wel eens bot reageren tegen ons, verder is het een lieverd die zich laat aaien. Hij kan soms ook nogal opdringerig zijn naar de dames en die waarderen dat tot nu toe nog niet echt. Fesco kan erg druk zijn dus afleiding is voor hem wel heel leuk! 
Wie heeft er lekker de ruimte voor deze redelijk grote man? Natuurlijk zoekt hij ook een leuke konijnenvriendin die zijn temperament aan kan.
Let op: het is niet mogelijk om losse konijnen voor een speeddate te reserveren. Dit omdat de kans groot is dat het niet klikt tussen konijnen en wij willen voorkomen dat u teleurgesteld weer naar huis gaat. Lees aub de volgende informatie goed door.
Wij hebben twee opties:

U kunt een afspraak maken voor een speeddate, hierbij komt u met uw konijn langs en laten wij de beschikbare konijnen zien. U kunt drie konijnen uitkiezen waar we het dan mee gaan proberen. We zullen ze één voor één bij uw konijn zetten op een neutraal terrein en kijken wie de beste match is. De beste match gaat met u mee naar huis en daar gaat u het koppelproces rustig verder begeleiden. Via deze link kunt u lezen wat u thuis te wachten staat : https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/het-knaaghof/koppelen-van-konijnen Tijdens de speeddate zullen wij ook het één en ander toelichten en bespreken met u.

Ook kunt u uw konijn inschrijven voor een koppelvakantie, hierbij brengt u uw konijn op afspraak bij ons om te komen logeren op zoek naar een nieuwe liefde! Wij zullen het koppelen voor u doen en u krijgt ze als setje weer mee naar huis. Ook bij deze optie kunt u een voorkeurslijstje doorgeven met wie we het zullen gaan proberen. We hebben niet altijd gelijk plek in de opvang voor uw konijntje dus het kan zijn dat u even op een wachtlijst komt te staan. Gemiddeld logeren konijnen tussen de 2 a 3 weken bij ons voor ze stabiel genoeg zijn om weer lekker naar huis te kunnen. Wij vragen wel pension kosten voor uw eigen konijn en uw konijn dient volledig gevaccineerd te zijn.

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op!

Voor wij een afpraak maken zien wij altijd graag hoe de konijnen komen te wonen d.m.v. een foto van het verblijf via de mail info@hetknaaghof.nl Ook horen we graag naar welke optie uw voorkeur uit gaat.

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 070-3945523
E-mail: info@hetknaaghof.nl

Terug naar overzicht