Dunya en Desie

Omschrijving

Dunya en Desie zijn dikke vriendinnen en zijn dol op elkaar.
Ze zijn bij ons afgestaan omdat er in hun vorige huis niet meer goed voor ze gezorgd kon worden, er werd ze beter gegund en daarom zijn ze hier! Wij willen dit setje heel graag helpen om bij nieuwe geschikte baasjes terecht te komen
Er is altijd wel wat te zien als deze dames bij ons in de speelvelden lopen, het zijn leuke actieve konijnen. Nieuwsgierig zijn ze absoluut en komen altijd even bij je kijken. Wel iets om rekening mee te houden Desie heeft een lange vacht, ze zijn hierdoor niet geschikt om buiten te wonen. 
Het vergt best wel wat vrije tijd om de vacht te borstelen en kort te houden. Onderschat het bijhouden van een langharig konijn niet! Wanneer wij konijnen plaatsen met langere vacht bieden wij altijd een korte cursus vachtonderhoud aan. Konijn blij, nieuwe eigenaar blij en voor ons een geruststelling dat het konijn de juiste vachtverzorging krijgt. 
Wel een bijkomend pluspunt: Desie heeft een hele goede makkelijke vacht om bij te houden en zij vindt dit ook prima met de juiste dosis geduld :) 

Kom jij een keer kennis met ze maken? Ze willen hier zo graag weg! 

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 070-3945523
E-mail: info@hetknaaghof.nl

Terug naar overzicht