Pierre en Cindy

Omschrijving

Wij stellen ons graag even voor! Wij zijn Pierre en Cindy, we hebben elkaar hier in de opvang leren kennen en zijn nu smoorverliefd. We kunnen zeggen dat wij zeer vriendelijke konijnen zijn. Ik (Pierre) geboren in oktober 2017 heb niet altijd tijd voor je om geaaid te worden, veel te tuttig voor mij! Laat mij maar lekker mijn gang gaan, ik kom vanzelf een keer bij je kijken hoor! Cindy die geboren is in januari 2016 zal het goed met je maken, zij vindt aaien heerlijk! Wij zoeken een huisje waar wij lekker de ruimte krijgen om de boel flink te gaan verkennen want dat vinden wij onwijs leuk.
Misschien heeft onze foto het al een beetje verklapt maar wij hebben dus lang haar.. hierdoor zijn wij niet geschikt om buiten te wonen. We zoeken bij ons nieuwe huis ook gelijk een nieuwe kapper omdat onze kapster hier gezegd heeft dat ze niet mee kan verhuizen, jammer heh? Zijn we net gewend moeten we weer aan andere handen wennen, nouja dat komt vast goed. Oohja als je overweegt om ons te adopteren krijg je een cursus van haar over hoe je onze vacht moet onderhouden, wij zijn niet de moeilijkste hoor en laten de vachtverzorging goed toe maar je moet wel even weten hoe dit moet. 
Onze kapster kan hier alles over vertellen en legt het graag aan je uit. Meer informatie ? Neem contact op met Het Knaaghof.

Kom jij kennis met ons maken? We kunnen niet wachten, we wachten al een tijdje! 

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht