Hayley en Kenieta

Omschrijving

Seniorenwoning gezocht voor de rest van hun leven.

Lieve Kenieta geboren in 2009 kwam hier in de opvang omdat de eigenaren gingen verhuizen naar een kleinere woning. Helaas kon hij niet mee. Er was wel een ander konijn in huis maar ook dit was een ram en dat ging dus niet goed samen. Aan ons de taak om hem te laten castreren (ja ook oude konijnen kunnen nog gecastreerd worden) en een leuke vriendin voor hem te gaan zoeken waar hij hopelijk nog een hele tijd mee samen kan genieten van een rustig leventje. 
Kenieta is onwijs lief, hij laat zich aaien en is niet snel onder de indruk. Hij vindt het leuk om op onderzoek te gaan om daarna weer lekker een dutje te gaan doen. 

De oude eigenaren van Hayley gingen verhuizen en kort daarvoor is haar maatje overleden. Ze besloten haar af te staan om een nieuw maatje te vinden. Ze leek ons de perfecte partner voor Kenieta die hier toch een beetje eenzaam werd en dat is gebleken!  Ze zijn erg blij samen en vaak erg klef ookal vinden ze het ook fijn om apart te liggen.
Hayley is erg lief en vindt het prima als je haar aait, ze kan hier erg van genieten. Ze is wel een stukje jonger dan Kenieta en wil dus wel eens wat drukker doen. Hayley is nog geen echte senior te noemen, ze is namelijk geboren in 2014. 

Voor dit stel zijn wij op zoek naar een binnen woning. Dit omdat Kenieta niet meer de conditie heeft om een goede wintervacht op te bouwen. Hij is ook niet beter gewend want hij heeft altijd binnen gewoond. 
Kom jij eens kennis met ze maken? 



Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht