Degoes!

Omschrijving

Op zoek naar gezellige huisgenoten? 

Eind vorig jaar hebben wij een grote groep degoes in de opvang gekregen, ze zijn in beslag genomen. We moesten ze eerst een tijdje in de opvang houden om eventuele dracht uit te sluiten. De degoes zitten bij ons in twee of drietallen.
Zowel mannelijk als vrouwelijk zijn aanwezig en ze hebben verschillende leeftijden. Zo zijn er ook jonge degoes geboren, dit zijn voornamelijk mannetjes. 


Al de degoes zijn ontzettend nieuwsgierig en heel vriendelijk. Geen van alle heeft zin (en tijd) voor knuffel partijen, ze komen wel eens op je hand om te onderzoeken wat je komt doen en soms mag je ze een aai geven. Verder maken ze wel veel contact met je door naar je te kijken, te snuffelen en je vingers vast te houden. 

Degoes zijn ontzettend leuke dieren om naar te kijken, je kunt de kooi leuk inrichten om ze op een zo natuurlijk mogelijke manier te huisvesten. Blije degoes gegarandeerd! 

Dus ben je op zoek naar leuke huisdieren waar je niet persee mee wil knuffelen maar wel contact wil hebben en vooral om naar te kijken? Kom onze degoes eens ontmoeten! Voor meer informatie kun je ons altijd bellen of mailen.
knaaghof@dierenbescherming.nl / 088-8113400 dagelijks bereikbaar tussen 13:00 en 16:00uur. 

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht