Summer

Omschrijving

Help Summer voor de zomer nog aan een nieuwe liefde! Summer is hier helaas niet voor het eerst. In juli 2015 kwam zij voor het eerst hier. Ze liep als klein jong konijntje op straat en is toen hier gebracht. Gelukkig ging zij al snel op weg naar een nieuw huis na een geslaagde speeddate.  
In april 2016 kwam zij helaas terug omdat zij niet goed in huis kon aarden, ze was daar erg ongelukkig dus dit was geen optie meer voor Summer. Een maand later heeft zij weer een nieuwe liefde en huis gevonden. 
Summer had weer geen geluk, haar partner overleed en ze besloten haar weer bij ons te brengen. Dus daar is ze weer! We zijn voor Summer nu dus echt op zoek naar een plekje waar zij de rest van haar leven mag blijven.
In huis bleek de eerste keer al geen optie voor haar dus wij zijn op zoek naar een tuin waar zij lekker haar ding mag doen. 


Summer is niet het type konijn dat het heel fijn vindt om geaaid te worden, ze wil liever lekker haar eigen ding doen. Ze komt wel wat lekkers aannemen maar verder wil ze gewoon konijn zijn. Als ze eenmaal aan je gewend is vindt ze het soms wel prettig om een aai te krijgen, maar uitgebreide kroelsessies zit ze meestal niet zo op te wachten. 

Rennen en graven vindt ze fantastisch. Summer is gecastreerd. 


Wie oh wie heeft het permanente huis voor haar met een leuke gecastreerde man waar ze mee kan samen leven? 

Let op: het is niet mogelijk om losse konijnen voor een speeddate te reserveren. Dit omdat de kans groot is dat het niet klikt tussen konijnen en wij willen voorkomen dat je teleurgesteld weer naar huis gaat. Lees aub de volgende informatie goed door.

Op zoek naar een setje konijnen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij hebben twee opties om jouw konijn aan een vriendje of vriendinnetje te helpen:

Er kan een afspraak gemaakt worden voor een speeddate, hierbij kom je met jouw konijn langs en laten wij de beschikbare konijnen zien. Je mag dan zelf drie konijnen uitkiezen waar we het dan mee gaan proberen. We zullen ze één voor één bij jouw konijn zetten op een neutraal terrein en kijken wie de beste match is. De beste match gaat met je mee naar huis en daar ga je het koppelproces rustig verder begeleiden. Via deze link is te lezen wat er thuis te wachten staat : https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/het-knaaghof/koppelen-van-konijnen Tijdens de speeddate zullen wij ook het één en ander toelichten en bespreken met je.

Ook kan jouw konijn ingeschreven worden voor een koppelvakantie, hierbij breng je jouw konijn op afspraak bij ons om te komen logeren op zoek naar een nieuwe liefde! Wij zullen het koppelen voor je doen en je kunt ze als setje weer komen halen. Ook bij deze optie kun je een voorkeurslijstje doorgeven met wie we het zullen gaan proberen. We hebben niet altijd gelijk plek in de opvang voor jouw konijn om te komen logeren dus het kan zijn dat je op een wachtlijst komt te staan. Gemiddeld logeren konijnen tussen de 2 a 3 weken bij ons voor ze stabiel genoeg zijn om weer lekker naar huis te kunnen. Wij vragen wel een kleine bijdrage in de pension kosten voor jouw eigen konijn en hij of zij dient volledig gevaccineerd te zijn.

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op!

Voor wij een afpraak maken zien wij altijd graag hoe de konijnen komen te wonen d.m.v. een foto van het verblijf via de mail knaaghof@dierenbescherming.nl Ook horen we graag naar welke optie jouw voorkeur uit gaat.

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht