Flopsy

Omschrijving

Oude Flopsy zoekt laatste plek! 

Wat een pech...
Flopsy  is al voor de 4e keer in de opvang. En heeft dus ook al 4 eigenaren gehad. 
In juni 2010 kwam hij voor het eerst bij ons, hij werd afgestaan. Vrij kort daarop werd hij geplaatst en is een jaar weggeweest. 
Toen heeft hij 2 jaar bij ons in de opvang gezeten, dit omdat het maar niet echt wilde lukken met het vinden van een geschikt maatje/huis, hij heeft zijn vriendinnetje uiteindelijk bij ons in de opvang gevonden. Samen zijn zij toen opgehaald en waren voor 3 jaar weg. 
Helaas werden zij toen samen bij ons terug gebracht omdat de eigenaar niet meer voor ze kon zorgen, in de opvang bleek de partner van Flopsy ziek te zijn en zij is toen uiteindelijk ook overleden. 
Flopsy zat weer bij ons in de opvang en helaas ook weer alleen. We zijn werderom op zoek gegaan naar een nieuwe partner en een nieuw huis. Die vond hij na een half jaar en is 2 jaar weggeweest. 
Maar daar is hij weer! :( Flopsy zijn partner is overleden en de eigenaren besloten te stoppen met het houden van konijnen. 

Flopsy is inmiddels 9 jaar oud, hij is geboren in april 2010. Hij heeft een groot deel van zijn leven bij ons in de opvang gewoond, maar we hopen dat dit niet zijn laatste plek zal zijn.. 
Flopsy houdt niet zo van aaien of veel aandacht, het is echt een konijn die zijn eigen ding doet. Vriendelijk is hij wel want hij zal niet lelijk doen. Hij komt op zijn tijd ook wel bij je kijken wat je aan het doen bent. 
Flopsy heeft ook zijn hele leven al last van een nat neusje, hier heeft hij geen last van. Er zijn meerdere onderzoeken geweest maar hier is nooit een oorzaak uit gekomen. 

Hij woonde altijd buiten en zou dit graag weer willen, lekker bij iemand in de tuin waar hij niet teveel moet. Een vriendin is natuurlijk wel een vereiste. Hij zoekt een dame op leeftijd. 
Welke voedster is nog op zoek naar een oudere partner? 

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht