Einstein en Hella

Omschrijving

Leuk koppeltje brengt confetti mee! 

Einstein en Hella zijn samen met 54 andere konijnen ergens weggehaald waar zij niet meer goed verzorgd werden. Ze hebben beide eerst apart van elkaar gezeten. Einstein met broertjes en Hella met zusjes. Toen ze groot genoeg waren hebben we ze aan elkaar voorgesteld en vonden ze elkaar al gelijk leuk. De kans is dat het broer en zus zijn, bij ons was niet bekend wie er familie van elkaar was in de grote groep.

Einstein en Hella zijn beide ongeveer in januari 2019 geboren. Ze hebben ook allebei een pluizige vacht waar het nodige in blijft plakken :) 


Ze vinden het heerlijk om te graven en te vroeten in hun hok, dus deze is regelmatig overhoop gehaald. De stukjes die je misschien in het hok mist zitten hoogstwaarschijnlijk in de vachtjes geplakt.


We zien ze het liefste bij iemand binnen in huis wonen. 
Met alle liefde laten we zien hoe er geborsteld moet worden, want dit is soms wel nodig om eventuele klitten te voorkomen. 
Buiten wonen levert niet gelijk problemen op maar een nieuwe eigenaar moet wel in de gaten houden dat de lange pluizige plukken wellicht snel in de klit kunnen gaan bij vochtig weer bijvoorbeeld.  Dit moet worden bijgehouden! 


Rennen in het speelveld is iets waar ze ontzettend veel plezier aan beleven. Een aai krijgen hebben ze geen probleem mee zolang ze maar even aan je mogen wennen want in eerst instantie is het wel spannend hoor! 

Mogen ze bij jou in huis komen rennen?
We stellen ze graag aan je voor. 

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht