Danique en Dora

Omschrijving

Bange dames zoeken stabiel huis. 

Deze mooie dames zijn hier samen met een aantal andere cavia's gebracht. Er kon niet meer goed voor ze gezorgd worden, Danique en Dora woonde in 1 verblijf met een mannelijke ongecastreerde cavia. Iedereen kan raden wat er waarschijnlijk stond te wachten! 
Beide dames waren inderdaad drachtig en een aantal weken na hun aankomst in de opvang liepen er kleine cavia's rond, beide dames hadden 1 jong. 
Ze hebben hun taak als moeder goed volbracht en zijn nu toe aan een eigen huisje. Een huisje waar zij zichzelf mogen zijn en de tijd en ruimte krijgen om te wennen. Danique en Dora zijn van zichzelf erg angstig, de opvang is dus geen ideale plek voor ze. We zien ze regelmatig lekker door hun hok rennen en popcornen, dus een mooie ruim verblijf is echt een must! 
Zoals te zien op de foto hebben ze mooie lange lokken die zo nu en dan geborsteld en geknipt moeten worden zodat ze weer goed kunnen zien en schone billen hebben. We laten graag zien hoe je dit het beste kunt doen. (Na de foto was het weer hoognodig de tijd om dit te doen :) )

Let op: Voor wij cavia's plaatsen zien wij altijd graag hoe het verblijf gaat worden bij een nieuwe eigenaar. Je kunt hier een foto van sturen naar knaaghof@dierenbescherming.nl 

Kom jij kennismaken? Graag tot snel. 

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht