Danja en Django

Omschrijving

Neef en nicht zoeken een veilig huis! 

Danja en Django zijn neef en nicht van elkaar en schelen slechts 3 dagen. Danja is geboren op 6-8-19 en Django op 9-8-19, ze zijn hier in de opvang geboren. 
Hun moeders zijn zusjes en zijn samen hier gekomen toen ze allebei drachtig waren. Danja en Django zijn inmiddels oud genoeg om op eigen benen te staan en zoeken samen een huisje. Ze vinden de hele wereld nog ontzettend spannend! Dit zit ook een beetje in hun genen, want ook de moeders van de twee zijn angstig aangelegd. (beide op de foto krijgen was dus ook nogal een uitdaging) 
We zoeken dus naar een huis waar ze rustig hun ding kunnen doen en steeds meer vertrouwen kunnen krijgen in hun omgeving. 
Omdat ze nog erg jong zijn schieten ze soms nog alle kanten op van blijdschap, loslopen in een rennetje kunnen ze dan ook erg van genieten. Je krijgt er een hele popcorn show voor terug :) 
Beide hebben lange haren die zo nu en dan even goed geborsteld en geknipt moeten worden om te zorgen dat ze nog goed kunnen zien en schone billen hebben. 
We laten graag zien hoe je dit het beste kunt doen. 

Kom jij kennis met ze maken? 

Let op: Wij zien altijd graag hoe een verblijf eruit komt te zien bij een nieuwe eigenaar. We vragen je om een foto te sturen van het verblijf naar knaaghof@dierenberscherming.nl

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht