Evelien en Balou

Omschrijving

Leuk stel zoekt een plekje! 

Evelien en Balou hebben elkaar hier in de opvang ontmoet. Los van elkaar zijn ze bij ons afgestaan. 

Evelien is hier omdat het niet klikte met de cavia's in huis, ook hier bleek zij een lastige tante te zijn om een maatje voor te vinden.
Deels was dit ook te verklaren omdat we er achter kwamen dat zij een blaassteen had, dit doet pijn en daar wordt je natuurlijk ook een beetje grumpy van en dan heb je geen zin om vrienden te worden. De steen is verwijderd, betekend wel voor haar dat er rekening moet worden gehouden met welk voer ze krijgt en dat kraanwater niet goed is. Ze krijgt hier spa blauw  en speciaal hooi waar minder calcium in zit, dit om een nieuwe steen zoveel mogelijk te voorkomen. Het is een lieve vrolijke meid die het gezellig vindt om bij je te zitten. Ze is geboren in 2015, ze heeft lange haren die regelmatig even geborsteld en geknipt moeten worden om te zorgen dat haar billen schoon blijven. 
Gelukkig gaat het met haar gezondheid helemaal goed en kon zij het erg goed vinden met haar nieuwe liefde Balou. 

Balou is geboren in 2017 en is hier omdat zijn maatje overleden is. Het is een rustig en vriendelijk ventje die het prima vindt om bij je te zitten en een beetje aandacht te krijgen. Hij is erg nieuwsgierig en komt regelmatig even kijken wat je aan het doen bent. 

Wie heeft er een ruim verblijf (met knusse huisjes) en wil zich aan de dieetwensen van Evelien aanpassen? 
Kom snel eens kennismaken, ze zitten met smart te wachten. 

Let op: voor wij dieren plaatsen zien we graag hoe het verblijf geworden is bij een nieuwe eigenaar. Je kunt hiervan een foto sturen naar knaaghof@dierenbescherming.nl 

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht