Miso en Sabien

Omschrijving

Jong koppel zoekt ruimte om zich te ontwikkelen! 

Miso en Sabien vinden elkaar leuk. Ze kennen elkaar nog niet heel lang, we hebben ze hier in de opvang aan elkaar voorgesteld. 
Beide hadden een andere partner toen ze hier in de opvang kwamen. Miso met zijn broer Gaz pacho en Sabien met haar zus? Sally. 
De broers kregen het steeds wat lastiger samen en de dames hadden risico dit ook te krijgen dus probeerden wij een partnerruil. Dit was voor Miso en Sabien de juiste keuze want het klikte! Gaz pacho en Sally hebben hun geluk bij een ander gevonden. 

Miso werd bij ons gebracht omdat hij door iemand weggehaald is van een markt waar hij als vleeskonijn verkocht werd. Hij was nog erg jong en klein. Gelukkig is hij van die toekomst gered en heeft hij nu een nieuw leven voor zich. 
Sabien is in beslag genomen omdat er niet meer naar behoren voor haar en Sally gezorgd kon worden. Ook zij heeft gelukkig een andere toekomst voor zich. 

Beide konijnen zijn nog jong maar hoe oud ze precies zijn weten wij niet. 
Miso zit soms een beetje in de knoei met zijn puberteit, waar hij eerst altijd genoot van aaien en gezelschap van verzorgers doet hij nu soms een beetje lelijk als hij zijn dag niet heeft. Buiten die dagen laat hij zich weer heerlijk aaien en is hij vrolijk. We hopen dat een nieuw baasje zich hier niet door laat afschrikken en met hem verder aan de slag gaat.

Sabien is soms nog een beetje onzeker, ze is vriendelijk maar vaak eerst nog even afwachtend. 
Voor haar zal dus de tijd genomen moeten worden om zich te laten zien wie ze is. Als ze je eenmaal een beetje kent mag je haar aaien en vindt ze dit ook wel gezellig. 

Miso en Sabien vinden het heerlijk om lekker rond te rennen en te ravotten in ons speelveld. Graven is wel favoriet. Daarbij komen dan de mooiste binkies tevoorschijn en dat is geweldig om te zien.

Wie wil komen kennismaken met dit leuke actieve stel?

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht