Diana,Dunya,Desie,Dewy en Arabella

Omschrijving

Gezellig, actief en lief vijftal wil gewoon lekker de ruimte! 

Met een grote groep andere degoes werden deze meiden in beslag genomen. Wat hun verhaal is weten wij niet, ook de leeftijd is onbekend maar wij denken dat ze nog niet heel oud zijn. Ze wonen al bij ons vanaf juli 2019 en zagen vele degoes al verhuizen. Nu zij nog, wie heeft er een leuk plekje voor ze? 
De meiden zijn altijd heel gezellig en komen direct bij je kijken als ze je zien bewegen in de buurt van het verblijf. Ontzettend nieuwsgierig dus! Degoes hebben over het algemeen niks met knuffelen, hier hebben ze geen zin in. Maar deze dames mogen wij wel een aaitje geven zo nu en dan en wanneer ze opgetild moeten worden om te verplaatsen kunnen wij dit ook doen zonder problemen. Wanneer je bij het verblijf staat komen ze wel eens over je handen heen lopen of leunen een beetje op je arm om contact te maken. 
Wat kunnen wij genieten van ze als we ze lekker in het verblijf bezig zien. Samen rennen, spelen, slapen en knabbelen op hooi. 
Sinds kort woont Arabella bij de dames, zij is bij ons afgestaan. Ze is net als de andere dames ontzettend vriendelijk en nieuwsgierig. Ze is geboren in 2017. 

De dames verhuizen graag met elkaar want het is een heel hecht groepje. Plaatsen in 2 of 3tal is in overleg eventueel mogelijk. 

Meer weten over degoes? https://www.licg.nl/konijnen-en-knaagdieren/degoe/

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht