Arabella en Autumn

Omschrijving

Gezellig duo zoekt een fijn plekje!

Arabella en Autumn zijn erg vriendelijk en hier gebracht omdat de eigenaar allergisch bleek, ze zijn samen op zoek naar een nieuw plekje waar ze mogen komen wonen. 
De meiden zijn geboren in augustus 2017 en zijn erg vriendelijk. Knuffelen hebben ze net als de meeste degoes geen zin in maar we mogen ze zo nu en dan wel een aai geven, oppakken wanneer dit nodig is vormt geen probleem. Ze komen over je handen heen gelopen wanneer je bij het hok staat en zoeken contact met je zodra je in de buurt bent. Ze zijn erg actief en bijna altijd wel bezig met ontdekken. Wanneer er iets te zien valt staan ze vooraan want ze zijn ontzettend nieuwsgierig! 
Autumn heeft een kale plek op haar neus, dit is niks medisch maar er groeit tot nu toe nog steeds geen haar terug. Het maakt haar wel extra uniek vinden wij! 
Wij kunnen altijd heel erg genieten van de levende televisie in de degoehoek, er is altijd iets te zien bij deze leuke diertjes. 

Wie heeft er een leuk groot verblijf met genoeg verrijking waar ze zich kunnen uitleven en is op zoek naar leuke huisgenootjes? 

Meer info nodig over degoes? https://www.licg.nl/konijnen-en-knaagdieren/degoe/ 

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht