Yentl en Ziggy

Omschrijving

Oudere konijntjes zoeken een plekje waar ze de rest van hun leven mogen wonen! 

Yentl is hier helaas al voor de 3e keer in onze opvang. Ze is in 2015 als zwerver hier gekomen dus hoe oud ze precies is weten wij niet, maar minimaal dus 5 jaar. Ze is geplaatst en kwam in oktober 2019 terug omdat haar maatje overleden was en de eigenaren wilde stoppen met konijnen. In januari dit jaar kwam Ziggy bij ons voor een koppelvakantie om een nieuw vriendinnetje te zoeken en dit werd Yentl! Ze zijn samen gezellig opgehaald maar helaas konden ze door omstandigheden niet bij de eigenaren blijven en daaromzijn ze in april samen naar de opvang gekomen. 

Yentl is vriendelijk maar wel wel wat meer op zichzelf. Als we in de ochtend bij ze komen om te voeren dan komt ze altijd even kijken en mogen we haar wel eens een aai geven. Een aai geven mag ook wel eens op andere momenten van de dag, maar gericht op aandacht is ze niet perse. Ze doet lekker haar ding en is gek op Ziggy. 

Ziggy is een hele gezellige aaibare kerel, hij komt naar je toe voor een aai en kan hier echt van genieten. Ziggy is wel op leeftijd hij is namelijk geboren in 2011. Bij de ouderdom komen ook wat ouderdomskwaaltjes, hij is soms een beetje wankel en slaapt ook wel veel (wij hebben hem laten controleren of hij ziek is maar dat is niet het geval). Ooit heeft Ziggy zijn teen gebroken en misschien ook wel meer want zijn pootje staat een beetje scheef. 

We hopen een plekje te vinden waar ze de rest van hun leven mogen wonen. 
 
Maak jij een afspraak met ons om kennis met ze te maken? We horen het graag! 

Ook zien we graag wat voor verblijf er beschikbaar is voor ze, een foto kan worden verstuurd naar knaaghof@dierenbescherming.nl  let er bij het sturen van een foto op dat er bij elke mail een ontvangstbevestiging komt, komt deze niet dan is de mail niet goed aangekomen. 
Heb je nog geen verblijf? We geven graag advies! 

Tot snel?

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht