Sammy en Nora

Omschrijving

Sammy en Nora zoeken een plekje waar ze fijn kunnen wonen! 

Onze Sammy zit al vanaf april 2019 bij ons in de opvang. Hij is geboren in november 2017 en heeft een beetje pech gehad. 
Hij kwam namelijk bij ons omdat hij medische problemen had. Hij had namelijk een zandblaas zoals dat heet. Deze is helemaal gespoeld en eigenlijk heeft hij er geen last meer mee/van gehad. Het is wel iets om elk jaar even te laten controleren tijdens de vaccinatie of wanneer er twijfels zijn over of hij goed kan plassen. 
Verder is Sammy een actief ventje die lekker zijn ding doet. Hij vindt aandacht vaak maar stom en kan ook wel naar je grommen. 
Laten we zeggen dan hij een karakter heeft ;) 
Hij heeft op sommige plekken lang haar en af en toe heeft deze ook wel onderhoud nodig, maar meestal valt het erg mee wat er allemaal nodig is. 

Nora is hier vanaf januari 2020 en zij is wat ouder. Op het moment van afstaan hadden de eigenaren haar al 7 jaar, maar ze komt uit een opvang dus hoe oud ze precies is, is onbekend. Haar vriendje was overleden en de eigenaren hebben gekozen om haar via de opvang op zoek te laten gaan naar een nieuw maatje. Dit is Sammy geworden, nu nog een nieuw huisje! 
Nora is erg vriendelijk en vindt een aai heerlijk, ze gaat er dan lekker voor zitten, verder is ze vrij rustig. Deze dame heeft prachtig lang haar en deze vacht moet natuurlijk wel onderhouden worden. Als je voor dit setje kiest krijg je altijd even een workshop vachtverzorging zodat wij je precies kunnen laten zien hoe je dit moet doen. 

Heb jij een mooie ruimte en plek in je hart voor deze twee? 
Misschien tot snel! 

Let op: voor wij dieren plaatsen vragen we altijd om een foto te sturen van het verblijf. Heb je nog geen verblijf? We geven je graag tips over wat konijnen nodig hebben. 
Als je een foto stuurt, let er op dat er altijd een automatisch antwoord komt. Komt deze niet dan is de mail niet goed aangekomen.

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht