Zona en Benzo

Omschrijving

Zona en Benzo zoeken fijn plekje! 

Deze twee lieverds zijn los van elkaar bij ons terecht gekomen en beide zijn gecastreerd.

Zona is bij ons afgestaan omdat er helaas niet meer voor haar gezorgd kon worden. In het begin vond ze het wel lastig dat ze ineens hier woonde, ze had ook niet zo'n zin in alles. We hebben snel zodra het kon een vriendje voor haar gezocht en daar knapte ze enorm van op.
Ze is geboren in september 2018. Als je rustig de tijd voor haar neemt dan vindt ze het best gezellig om een aai te krijgen. 

Benzo is op straat gevonden dus van hem weten wij helaas geen leeftijd of achtergrond. Hij liep langs een drukke weg en dat had heel verkeerd af kunnen lopen maar gelukkig is hij op tijd gevonden en gevangen. We denken dat hij nog niet zo heel oud is.  Hij is erg vriendelijk en vindt een aai zo nu en dan best gezellig maar hij moet wel altijd even aan je wennen.

Samen zijn ze erg gezellig en ze vinden elkaar erg lief. We zien ze dan ook vaak bij elkaar zitten of liggen. 
Soms een tikje verlegen, maar we denken dat ze op de juiste plek helemaal opbloeien. Ze hebben beide een beetje pluizig haar op sommige plekken, deze plukken vragen geen intensieve vachtverzoring. Wel is het fijn om zo nu en dan te kijken of er geen klitten in de langere plukken zitten. 

Bij wie mogen ze komen wonen? We horen het graag! 

Ook zien we graag wat voor verblijf er beschikbaar is voor ze, een foto kan worden verstuurd naar knaaghof@dierenbescherming.nl let er bij het sturen van een foto op dat er bij elke mail een ontvangstbevestiging komt, komt deze niet dan is de mail niet goed aangekomen. 
Heb je nog geen verblijf? We geven graag advies!

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht