Marit en Ferdi

Omschrijving

Jong stel zoekt een plekje om zich uit te leven. 

Ferdi woont al wat langer bij ons, namelijk vanaf januari 2020, hij is bij ons afgestaan omdat het niet meer goed ging met de andere dieren in huis. Ferdi is altijd nieuwsgierig en wil graag weten wat er gaande is, hij kan een aai zeker wel waarderen maar hij kan ook zijn bui hebben dat hij hier totaal geen zin in heeft. Hij is altijd wel actief en vindt het heerlijk om op onderzoek uit te gaan en hard te rennen. Hij was nogal kieskeurig bij het vinden van een vriendinnetje (puber zijn helpt daar niet bij) maar inmiddels is hij helemaal verliefd op Marit en dolgelukkig met haar! 

Marit heeft wel iets met Ferdi gemeen en dat is dat zij bij ons is afgestaan omdat het niet meer goed ging met de hond thuis. Marit is geboren in maart 2019 en is geholpen. Marit is erg actief en vindt het heerlijk om lekker te rennen en haar ding te doen. Ze is erg nieuwsgierig en komt altijd wel bij je kijken. Een aai krijgen vindt ze prima en komt dan rustig even bij je kijken, maar niet altijd! Soms vindt ze het wel een beetje te veel en gaat ze liever even opzij. 
Ze kan erg hoog springen! Dus hier moet rekening mee worden gehouden bij een volgend huisje, ze vindt het altijd fijn op op onzerzoek uit te gaan. 

Maak jij een afspraak met ons om kennis met ze te maken? We horen het graag! 

Ook zien we graag wat voor verblijf er beschikbaar is voor ze, een foto kan worden verstuurd naar knaaghof@dierenbescherming.nl let er bij het sturen van een foto op dat er bij elke mail een ontvangstbevestiging komt, komt deze niet dan is de mail niet goed aangekomen. 
Heb je nog geen verblijf? We geven graag advies! 

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht