Karsten

Omschrijving

Lieve Karsten wil geluk! 

Karsten is erg lief en altijd nieuwsgierig. Hij komt vaak bij je kijken en kan een aai wel waarderen, maar hij wil graag wel een rustige benadering want als je ineens aankomt met je hand zal hij dit minder leuk vinden en weglopen. Wanneer er iets te zien is zal hij vooraan staan. Karsten is op straat gevonden dus wij weten helaas niks van zijn verleden. 

Hij kwam binnen met rare voortanden, deze zijn geslepen zodat we zeker wisten dat hij geen last zou gaan krijgen en het ziet er nu naar uit dat dit geen problemen meer geeft. Het zou kunnen dat dit in een verdere toekomst wel weer eens voorkomt dus dit is iets waar een nieuwe eigenaar wel rekening mee moet houden! Hij mist vanaf dat hij hier is 1 boventand, door zijn kauwbewegingen weet hij beide ondertanden te slijpen, dus dat is goed nieuws. Alertheid op hoe zijn tanden ontwikkelen is wel belangrijk. 

Welke voedster komt er met Karsten daten?

Let op: het is niet mogelijk om losse konijnen voor een date of setje te reserveren. Dit omdat de kans groot is dat het niet klikt tussen konijnen en wij willen voorkomen dat je teleurgesteld wordt. Lees a.u.b. de volgende informatie goed door.

Op zoek naar een setje konijnen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij hebben twee opties om jouw konijn aan een vriendje of vriendinnetje te helpen, de opties zijn aangepast i.v.m. het coronavirus.

Jouw konijn kan ingeschreven worden voor een koppelvakantie, hierbij breng je jouw konijn op afspraak bij ons om te komen logeren op zoek naar een nieuwe liefde! Je kunt helaas niet binnenkomen om de kandidaten te bekijken. Wij zullen het koppelen voor je doen en je kunt ze als setje weer komen halen. Bij deze optie kun je een voorkeurslijstje doorgeven met wie we het zullen gaan proberen (gezien op de site) of geef je aan wat je zoekt. We beloven er een leuk setje van te maken! 
We hebben niet altijd gelijk plek in de opvang voor jouw konijn om te komen logeren dus het kan zijn dat je op een wachtlijst komt te staan. Gemiddeld logeren konijnen 1 tot soms 2 weken bij ons voor ze stabiel genoeg zijn om weer lekker naar huis te kunnen. Dit ligt net aan de match en het karakter van een konijn. Wij vragen wel een kleine bijdrage in de pension kosten voor jouw eigen konijn en hij of zij dient volledig gevaccineerd te zijn.

Heb je ervaring met koppelen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden die we dan kunnen aanbieden. 

Voor wij een afpraak maken zien wij altijd graag hoe de konijnen komen te wonen d.m.v. een foto van het verblijf via de mail knaaghof@dierenbescherming.nl Ook horen we graag naar welke optie jouw voorkeur uit gaat.
Na elk bericht komt er een ontvangstbevestiging. Komt er op je mail geen automatisch antwoord dan is je mail niet goed aangekomen.

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht