Siem

Omschrijving

Siem wil graag een vriendin! 

Siempie zoals wij hem noemen is een lieverd, hij kan soms wel zijn bui hebben dat hij even wil laten zien dat hij de baas is, hij kan dan wel naar je grommen. Maar als hij deze bui niet heeft is het een knuffelkont. 
We vermoeden door zijn gedrag dat hij jonger dan een jaar is en nog wel eens met zijn puberteit aan het struggelen is. 
Hij kwam binnen met een deels afgebroken tand, misschien heeft hij er een klap tegenaan gehad en is het daardoor afgebroken? We hebben de andere tanden laten inkorten zodat het weer goed kan gaan groeien en niet scheef met alle problemen die daarbij horen. Het is voor een nieuwe eigenaar wel belangrijk om dit een beetje in de gaten te houden hoe dit gaat ontwikkelen. 
We hopen dat het geen aangeboren afwijking in de stand van tanden is maar dat het door een ongelukje is gekomen. Het lijkt er voor nu op dat het weer goed groeit! 

Siem heeft ook mooie lange haren, het is belangrijk voor een nieuwe eigenaar om dit goed bij te houden. We geven altijd een workshop om te laten zien hoe dit het beste kan. Door zijn vacht is Siem niet geschikt om zomaar zonder aanpassingen buiten te wonen, we plaatsen hem het liefste ook bij iemand binnen. 

Heb jij een leuke voedster die op zoek is naar een nieuw vriendje?

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht