Koos en Loïs

Omschrijving

Klef setje zoekt een plekje! 

Koos en Loïs zijn hier gekomen op zoek naar een nieuw huis omdat het thuis niet meer helemaal goed ging met de nieuwe hond. 
Ook was er al wat minder aandacht voor dit stel. We hopen een plekje te vinden waar ze lekker de ruimte krijgen en ze de aandacht krijgen die ze nodig hebben. 
Ze zijn dol op elkaar en we zien ze dan ook regelmatig lekker bij elkaar liggen. 
Koos is geboren in mei 2014 en Loïs is een blauwoog pooltje geboren in 2016. 

Ze wonen nog maar kort bij ons dus wij zijn ze nog een beetje aan het leren kennen. Tot nu toe zijn ze beide erg vriendelijk, waarbij Koos het meeste om een aai komt vragen. Loïs is nog een beetje op zichzelf en we merken dat ze iets meer tijd nodig heeft om te wennen. 
Wanneer je met een fotocamera in de buurt komt dan duikt Loïs snel bij haar grote steun Koos. Maar zonder camera komt ook Loïs wel bij je kijken! 

Wie heeft er een leuk plekje voor ze? We komen graag in contact. 
We vragen altijd om een foto te sturen van het verblijf dat beschikbaar is. Een foto kan worden gestuurd naar knaaghof@dierenbescherming.nl op elke mail komt een automatisch antwoord, komt deze niet dan is de mail niet goed aangekomen. 
Heb je nog geen verblijf? Wij geven je graag tips zodat het een prachtige plekje kan worden waar de konijnen (en jij) blij van worden! 

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht