Nugget

Omschrijving

Met wie mag Nugget gaan daten? 

Nugget is een vriendelijk mannetje dat samen met een aantal andere cavia's in beslag is genomen. De reden daarvan weten wij niet en verder hebben wij ook niks te horen gekregen over de leeftijden. De leeftijd van Nugget is bij ons dus ook onbekend. We vermoeden dat hij nog niet heel oud is. 
Nugget is een rustige cavia die het prima vindt om bij je te zitten, hij vindt dit best wel gezellig. Wel moet hij natuurlijk altijd even wennen. 
De haren van Nugget zijn wat langer, het kan voorkomen dat er rond zijn billen een beetje geknipt moet worden om te zorgen dat de haren niet heel vies worden en blijven. Voor de rest van de vacht is het fijn om te controleren of er klitten in zitten maar dit zal weinig tot niet voorkomen. Zijn vacht heeft geen speciaal onderhoud nodig. 

Wie heeft er een mooie ruimte met één of meerdere lieve vriendinnetjes voor Nugget? 
Vanaf 16-07-20 mag Nugget gaan daten. 

Let op: voor wij onze dieren plaatsen zien we altijd graag een foto van het beschikbare verblijf. Een foto van het verblijf kan worden gestuurd naar knaaghof@dierenbescherming.nl op elke mail komt een automatisch antwoord, komt deze niet dan is de mail niet goed aangekomen. 

We horen het graag!

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht