Spike

Omschrijving

Komt jouw zeugje daten? 

Spike is samen met een aantal andere cavia's in beslag genomen. De reden daarvan weten wij niet. We hebben ook niet te horen gekregen hoe oud de dieren zijn maar we vermoeden dat Spike nog niet zo heel oud is. 
 
Spike vindt het nadat hij een beetje gewend is prima om bij je te zitten en vindt het leuk om door het verblijf te lopen en op onderzoek uit te gaan. Sommige dingen vindt hij nog een beetje spannend dus we hopen een plekje te vinden waar hij rustig aan alles mag wennen. 
Spike heeft een beetje lange haren, het kan soms nodig zijn om een beetje rond zijn billen te knippen om er voor te zorgen dat de haren niet heel vies worden/blijven, controleren of er klitten zitten is wenselijk al zal het niet tot weinig voorkomen dat er klitten zitten in de vacht. Een uitgebreide vachtverzorging is niet nodig. 

Wie heeft er een mooie ruimte en een lief zeugje (of meerdere) waar Spike mee mag daten? 
Vanaf 16-07-2020 is hij er klaar voor! 

Let op: voor wij dieren plaatsen zien we altijd graag een foto van het verblijf dat beschikbaar is. Een foto kan worden verstuurd naar knaaghof@dierenbescherming.nl bij elke mail komt er een automatisch antwoord, komt deze niet dan is de mail niet goed aangekomen. 

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht