Boufong, Boxy en Bodil

Omschrijving

Drie lieve maar onzekere dames zoeken een huisje

Boufong, Boxy en Bodil zijn afgestaan en zoeken via ons een nieuw thuis waar ze lekker zichzelf kunnen zijn en begrepen worden. De drie dames zijn 9 maanden jong en geen beginnersratjes, dus we zijn op zoek naar iemand die al ervaring heeft met ratten en niet terug deinst wanneer een ratje wat tegengas geeft. Deze drie meiden zijn erg nieuwsgierig, maar oppakken vinden ze wat spannend, Boxy durft ook te bijten wanneer je onzeker over komt. Ze hebben een baasje nodig die zeker is van zichzelf en lekker veel tijd wil steken in het laten wennen, zodat de meiden echt nog gezellige huisgenootjes worden. Potentie hebben ze zeker en in de juiste omgeving met de juiste verzorger zal het helemaal goed komen met ze.

Bodil is het wit-grijze ratje (husky), ze is wat timide en loopt eerder weg dan dat ze komt kijken bij je handen, wel denken wij dat ze snel zal wennen wanneer ze regelmatig een snoepje mag komen halen. Boxy is de bruin-witte rat (agouti japanner) die dus wel eens durft te happen, ze heeft iemand nodig die niet bang is en haar gewoon laat zien dat er geen reden is om te bijten. Boufong is het zwart-witte (zwart japanner) ratje, ze is erg nieuwsgierig en komt hier gelijk kijken wat je aan het doen bent, maar rent weg wanneer ze onzeker wordt. Ze neemt zeker Bodil wel mee op sleeptouw.

Heb jij een groot verblijf, een net zo groot hart en lekker veel tijd om in deze drie leuke dames te stoppen? 

Let op: voor wij een kennismaking inplannen zien we altijd graag een foto van het toekomstige verblijf. Deze kan worden gemaild naar knaaghof@dierenbescherming.nl Let er bij het sturen van een mail op dat er altijd een automatisch antwoord komt, komt deze niet dan is de mail niet goed aangekomen. 
Heb je nog geen verblijf? Dan geven wij graag tips zodat het verblijf helemaal aansluit bij de behoeftes van een rat.

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht