Goofy

Omschrijving

Lieve knuffel zoekt een vriend!

Helaas werd Goofy uit de groep gepest waar hij woonde, daarom zit hij nu bij ons om te zoeken naar nieuwe vriendje(s) door wie hij geaccepteerd wordt. Goofy is lief, lui en heel erg knuffelbaar. Een heerlijk ratje dat graag zo snel mogelijk één of meerdere rattenvriendjes zou vinden waar hij bij zou kunnen wonen, nu is hij namelijk een beetje sip in zijn eentje. Goofy is volwassen, maar zijn leeftijd is bij ons niet bekend, wij schatten hem op een jaar of 1 á 1,5. Vriendjes van rond zijn leeftijd zouden wel prettig zijn voor hem. Goofy is erg rustig, dit zal zeker zijn karakter zijn maar we hopen dat hij opleeft wanneer hij niet meer alleen hoeft te zijn.

Heb jij een groot verblijf, een net zo groot hart en één of meerdere leuke mannen om deze kerel gezelschap te houden? Kom dan snel kennis maken!

Let op: voor wij een kennismaking inplannen zien we altijd graag een foto van het toekomstige verblijf. Deze kan worden gemaild naar knaaghof@dierenbescherming.nl Let er bij het sturen van een mail op dat er altijd een automatisch antwoord komt, komt deze niet dan is de mail niet goed aangekomen. 
Heb je nog geen verblijf? Dan geven wij graag tips zodat het verblijf helemaal aansluit bij de behoeftes van een rat.

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht