Racker, Esper en Ramy

Omschrijving

Gezellig trio wil verhuizen

Racker, Esper en Ramy zijn drie gezellige rattenmannen van 1 jaar die samen op zoek zijn naar een nieuw thuis met een ruim verblijf en leuk personeel. Ze zijn alle drie erg nieuwsgierig met allemaal een eigen karaktertje. Esper is de bruine rat, hij is een goede grote sul die lekker naar je toe komt om een aai te halen, hij is erg rustig en doet gewoon lekker zijn ding. Racker is de zwart-witte rat, hij is wat voorzichtiger en vindt oppakken niet altijd leuk, maar hij komt wel kijken en rent niet weg wanneer hij je ziet. Eigenlijk trekt hij zichzelf goed op aan de andere twee mannen waardoor hij er snel achter komt dat het niet erg is om te knuffelen. Ramy is de witte (husky) rat, dit is net als Esper een goede sullige kerel, hij vindt aaien en knuffelen helemaal leuk en ook hij is lekker rustig in de omgang. Deze mannen zouden zeker geschikt zijn voor een startende ratten-houder. Vraag ons gerust naar welke huisvesting geschikt is voor drie leuke mannen.

Zie jij het wel zitten om deze knappe kerels in huis te nemen? Stuur ons dan snel een mailtje en wie weet plannen we samen een kennismaking in!

Let op: voor wij een kennismaking inplannen zien we altijd graag een foto van het toekomstige verblijf. Deze kan worden gemaild naar knaaghof@dierenbescherming.nl Let er bij het sturen van een mail op dat er altijd een automatisch antwoord komt, komt deze niet dan is de mail niet goed aangekomen. 
Heb je nog geen verblijf? Dan geven wij graag tips zodat het verblijf helemaal aansluit bij de behoeftes van een rat.

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht