Fudge

Omschrijving

Mag hij bij jou blijven plakken? 

Deze jonge man is hier gekomen samen met zijn broertjes. Zijn moeder is gekocht in een winkel en bleek drachtig, de meisjes konden bij de eigenaar blijven maar voor de jongens moest een andere oplossing komen. 
Helaas kon Fudge het niet meer goed vinden met zijn broertjes, iets wat helaas vaak bij mannenmuizen het geval is. We zijn daarom op zoek naar een plekje waar hij alleen mag komen wonen. 

Fudge is niet perse tam op een manier dat hij bij je blijft zitten bijvoorbeeld maar is wel vriendelijk en sowieso altijd lekker bezig. 
Hij zoekt dan ook een plekje waar genoeg uitdaging is en waar hij lekker zijn energie kwijt kan, een loopwiel is bijvoorbeeld een must! Klimmen en klauteren is hij erg goed is. Fudge is geboren op 14 april 2020 dus nog erg jong. 

Kan jij hem een huisje geven? Veel muizen slijten hun hele leven bij ons in de opvang, we hopen dat Fudge een mazzelaar is die een eigen plekje krijgt bij zijn eigen baasjes. 

Tot snel? 
Let op: voor wij dieren plaatsen zien we altijd graag een foto van het verblijf tegemoet. Een foto kan worden gemaild naar knaaghof@dierenbescherming.nl let er bij het sturen van een foto op dat er altijd een automatisch antwoord komt. Komt deze niet dan is de mail niet goed aangekomen. 
Heb je nog geen verblijf? We geven je graag tips over wat muizen nodig hebben!

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht