Francien

Omschrijving

Dame met pit wil graag een vent! 

Mooie Francien is hier gekomen nadat ze op straat is gevonden. Ze woonde kort  bij een andere opvang maar het was voor haar beter om via ons op zoek te gaan naar een nieuw huis. 
Deze dame vindt het allemaal maar stom in de opvang, ze doet regelmatig ook lelijk naar ons wanneer het haar niet uit komt dat we in haar buurt zijn. Ze kan dan met haar voorpoten naar je slaan en we sluiten niet uit dat ze misschien een keer een hap uit zal delen wanneer je haar waarschuwingen negeert. 
We denken dat een groot deel door een angst komt die zij zo compeseert. Het alleen zitten en een beperkte ruimte tot haar beschikking hebben heeft een negatieve invloed op haar, dus een groot deel zal denken wij verdwijnen wanneer ze uit de opvang kan verhuizen. 

Ze vindt ons speelveld geweldig en gaat hier heerlijk in rennen en liggen. 

Wil jij de uitdaging met haar aan gaan en haar het vertrouwen geven? 
Misschien is ze wel de perfecte match voor jouw rammetje. 

Door de grote aanvraag hebben wij een wachtlijst voor het koppelen van konijnen. Vraag onze medewerkers voor de actuele informatie.
Let op: het is niet mogelijk om losse konijnen voor een date of setje te reserveren. Dit omdat de kans groot is dat het niet klikt tussen konijnen en wij willen voorkomen dat je teleurgesteld wordt. Lees a.u.b. de volgende informatie goed door.

Op zoek naar een setje konijnen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij hebben twee opties om jouw konijn aan een vriendje of vriendinnetje te helpen, de opties zijn aangepast i.v.m. het coronavirus.

Jouw konijn kan ingeschreven worden voor een koppelvakantie, hierbij breng je jouw konijn op afspraak bij ons om te komen logeren op zoek naar een nieuwe liefde! Je kunt helaas niet binnenkomen om de kandidaten te bekijken. Wij zullen het koppelen voor je doen en je kunt ze als setje weer komen halen. Bij deze optie kun je een voorkeurslijstje doorgeven met wie we het zullen gaan proberen (gezien op de site) of geef je aan wat je zoekt. We beloven er een leuk setje van te maken! 
We hebben niet altijd gelijk plek in de opvang voor jouw konijn om te komen logeren dus het kan zijn dat je op een wachtlijst komt te staan. Gemiddeld logeren konijnen 1 tot soms 2 weken bij ons voor ze stabiel genoeg zijn om weer lekker naar huis te kunnen. Dit ligt net aan de match en het karakter van een konijn. Wij vragen wel een kleine bijdrage in de pension kosten voor jouw eigen konijn en hij of zij dient volledig gevaccineerd te zijn.

Heb je ervaring met koppelen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden die we dan kunnen aanbieden. 

Voor wij een afpraak maken zien wij altijd graag hoe de konijnen komen te wonen d.m.v. een foto van het verblijf via de mail knaaghof@dierenbescherming.nl Ook horen we graag naar welke optie jouw voorkeur uit gaat.
Na elk bericht komt er een ontvangstbevestiging. Komt er op je mail geen automatisch antwoord dan is je mail niet goed aangekomen.

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht