Jules en Juliette

Omschrijving

Leuk setje zoekt een plekje! 

Jules en Juliette zijn al een tijdje samen. Jules is al een keer eerder in onze opvang geweest, namelijk in maart 2018. Hij is bij ons afgestaan in eerste instantie omdat het niet goed ging met de andere cavia's thuis. Juliette woonde bij haar eigenaren en had een vriendje nodig. Ze kwam bij ons in de opvang daten en koos Jules uit, vanaf april 2018 wonen ze dus samen en dit gaat erg goed. 

Helaas was het voor de eigenaren niet meer mogelijk om voor het setje te zorgen en zijn ze kort geleden bij ons gebracht. Wij zijn nu op zoek naar een plekje waar ze hopelijk de rest van hun leven mogen wonen. 
Jules is geboren in april 2017 en Juliette in augustus 2017, dus ze zijn nog vrij jong en hebben nog een tijdje te gaan met elkaar hopelijk! 
Ze zoeken een plekje met een hele hoop liefde en een ruim verblijf waar ze lekker kunnen rondscharrelen. Hoewel ze ook wel eens samen in een schuilhuisje te vinden zijn, willen ze graag twee schuilhuisjes want af en toe apart zitten vinden ze toch ook wel fijn. 

Heb jij een fijne plek te bieden? 

Let op: voor wij een afspraak maken om te komen kennismaken zien we altijd graag een foto van het verblijf. Een foto kan worden gemaild naar knaaghof@dierenbescherming.nl Heb je nog geen verblijf? Geen probleem, wij geven je graag advies en tips voor een verblijf waar de cavia's en ook jij veel plezier van zullen hebben. 

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht