Kaya

Omschrijving

Kaya zoekt een konijnproof verblijf! 

Onze lieve Kaya is hier gekomen omdat ze op straat gevonden is. Ze is erg vriendelijk en wanneer je rustig bij haar zit komt ze gezellig kijken voor een aai of ze komt alleen even snuffelen. Ze is erg nieuwsgierig en wanneer wij in de buurt zijn komt ze altijd tegen de tralies van haar ren staan. 
Waarom Kaya een konijnproof verblijf zoekt? Natuurlijk moet elk verblijf konijnproof zijn, maar bij Kaya net een tandje meer. Dit omdat ze erg goed is in ontsnappen. Eigenlijk mocht ze blijven wonen bij de persoon die haar op straat gevonden heeft, dit lukte echter niet omdat ze steeds uit het verblijf ontsnapt is. We vermoeden dus ook dat ze snel over een hek heen zal springen, overdekt is dus wel heel fijn voor haar.  Kaya is een maatje groter dan gemiddeld en vermoedelijk nog erg jong, het zou kunnen dat zij ergens begin dit jaar geboren is, maar dat weten wij natuurlijk niet exact. 

Komt jouw ram binnenkort daten en spreekt Kaya aan? Zet haar op de voorkeurslijst en we gaan proberen of het een match is! 

Door de grote aanvraag hebben wij een wachtlijst voor het koppelen van konijnen. Vraag onze medewerkers voor de actuele informatie.
Let op: het is niet mogelijk om losse konijnen voor een date of setje te reserveren. Dit omdat de kans groot is dat het niet klikt tussen konijnen en wij willen voorkomen dat je teleurgesteld wordt. Lees a.u.b. de volgende informatie goed door.

Op zoek naar een setje konijnen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij hebben twee opties om jouw konijn aan een vriendje of vriendinnetje te helpen, de opties zijn aangepast i.v.m. het coronavirus.

Jouw konijn kan ingeschreven worden voor een koppelvakantie, hierbij breng je jouw konijn op afspraak bij ons om te komen logeren op zoek naar een nieuwe liefde! Je kunt helaas niet binnenkomen om de kandidaten te bekijken. Wij zullen het koppelen voor je doen en je kunt ze als setje weer komen halen. Bij deze optie kun je een voorkeurslijstje doorgeven met wie we het zullen gaan proberen (gezien op de site) of geef je aan wat je zoekt. We beloven er een leuk setje van te maken! 
We hebben niet altijd gelijk plek in de opvang voor jouw konijn om te komen logeren dus het kan zijn dat je op een wachtlijst komt te staan. Gemiddeld logeren konijnen 1 tot soms 2 weken bij ons voor ze stabiel genoeg zijn om weer lekker naar huis te kunnen. Dit ligt net aan de match en het karakter van een konijn. Wij vragen wel een kleine bijdrage in de pension kosten voor jouw eigen konijn en hij of zij dient volledig gevaccineerd te zijn.

Heb je ervaring met koppelen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden die we dan kunnen aanbieden. 

Voor wij een afpraak maken zien wij altijd graag hoe de konijnen komen te wonen d.m.v. een foto van het verblijf via de mail knaaghof@dierenbescherming.nl Ook horen we graag naar welke optie jouw voorkeur uit gaat.
Na elk bericht komt er een ontvangstbevestiging. Komt er op je mail geen automatisch antwoord dan is je mail niet goed aangekomen.

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht