Tanja

Omschrijving

Tanja zoekt vertrouwen. 

Deze dame is bij ons gekomen omdat het thuis niet meer goed ging samen met de nieuwe hond. Helaas is er weinig over haar bekend en is er weinig doorgegeven over haar. Haar leeftijd weten wij dus ook niet, ze is wel al volwassen en niet meer piepjong.
 
Tanja vindt veel dingen spannend, aandacht zit ze niet altijd op te wachten, ze gaat dan liever eerst even weg. Wanneer je je opdringt kan ze wel eens gaan brommen.  Ze heeft echt tijd nodig om te wennen en een goede ruimte en een vriendje zullen haar zeker goed doen. Nu ze wat langer bij ons gewend is komt ze altijd wel even kijken en mogen we haar ook wel eens aaitjes geven, maar vaak doet ze gewoon graag haar eigen ding. Pakt ze iets lekkers aan en gaat dat tevreden zitten oppeuzelen zonder teveel getut. Ze vindt ons speelveld heerlijk en doet dan lekker haar ding.  

Durf jij het aan om met Tanja aan het vertrouwen te werken en mag ze gewoon lekker zichzelf zijn? 
Misschien is ze wel de perfecte match voor jouw ram. 

Door de grote aanvraag hebben wij een wachtlijst voor het koppelen van konijnen. Vraag onze medewerkers voor de actuele informatie.
Let op: het is niet mogelijk om losse konijnen voor een date of setje te reserveren. Dit omdat de kans groot is dat het niet klikt tussen konijnen en wij willen voorkomen dat je teleurgesteld wordt. Lees a.u.b. de volgende informatie goed door.

Op zoek naar een setje konijnen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij hebben de optie om jouw konijn aan een vriendje of vriendinnetje te helpen, de optie is aangepast i.v.m. het coronavirus.

Jouw konijn kan ingeschreven worden voor een koppelvakantie, hierbij breng je jouw konijn op afspraak bij ons om te komen logeren op zoek naar een nieuwe liefde! Je kunt helaas niet binnenkomen om de kandidaten te bekijken. Wij zullen het koppelen voor je doen en je kunt ze als setje weer komen halen. Bij deze optie kun je een voorkeurslijstje doorgeven met wie we het zullen gaan proberen (gezien op de site) of geef je aan wat je zoekt. We beloven er een leuk setje van te maken! 
We hebben niet altijd gelijk plek in de opvang voor jouw konijn om te komen logeren dus het kan zijn dat je op een wachtlijst komt te staan. Gemiddeld logeren konijnen 1 tot soms 2 weken bij ons voor ze stabiel genoeg zijn om weer lekker naar huis te kunnen. Dit ligt net aan de match en het karakter van een konijn. Wij vragen wel een kleine bijdrage in de pension kosten voor jouw eigen konijn en hij of zij dient volledig gevaccineerd te zijn.

Voor wij een afpraak maken zien wij altijd graag hoe de konijnen komen te wonen d.m.v. een foto van het verblijf via de mail knaaghof@dierenbescherming.nl Ook horen we graag naar welke optie jouw voorkeur uit gaat.
Na elk bericht komt er een ontvangstbevestiging. Komt er op je mail geen automatisch antwoord dan is je mail niet goed aangekomen.

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht