Cinnamon, Shadow, Dusty en Moby

Omschrijving

Leuk viertal zoekt een fijn plekje! 

Deze heren zijn geboren in september 2019, ze zijn hier gekomen omdat er niet meer genoeg tijd voor ze was. 
Dit viertal is erg nieuwsgierig en komen altijd even bij je kijken. Ze zijn vriendelijk al is oppakken niet hun hobby dit kunnen ze nog een beetje spannend vinden maar laten het wel toe. Wanneer je hand in de buurt is zullen ze die flink besnuffelen en je mag ze dan wel kriebeltjes en aaitjes geven. 
Wanneer je in de buurt bent zijn ze alle 4 actief bezig met kijken wat je aan het doen bent (een foto maken was dan ook een hele uitdaging ;P) 

We plaatsen het viertal het liefst samen omdat ze dol op elkaar zijn. Ze zouden eventueel gekoppeld kunnen worden aan al aanwezige ratjes mits de ruimte en de klik er is natuurlijk. 

Wil jij ze een thuis geven? We horen het graag! 

Let op: voor wij een afspraak voor een kennismaking maken zien we altijd graag een foto van het verblijf dat beschikbaar is. Een foto kan worden gemaild naar knaaghof@dierenbescherming.nl Let er bij het sturen van een mail op dat er altijd een automatisch antwoord komt. Komt deze niet dan is de mail niet goed aangekomen. Heb je nog geen verblijf? Geen probleem we geven je graag tips over hoe je een verblijf kunt maken waar de ratten en ook jij veel plezier aan kunnen beleven. 

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht