Primrose

Omschrijving

Actieve dame zoekt een plekje met uitdaging. 

Deze mooie dame is op straat aangetroffen, de dierenambulance werd gebeld door de vinder en ze gingen op pad om haar te halen. Toen ze bij haar aankwamen kon ze haar rechter achterpoot niet goed gebruiken en is toen door dierenambulance Den Haag gelijk naar de dierenarts gebracht. Er werd gedacht dat haar poot wellicht gebroken was, dit bleek na foto's niet zo te zijn. Ook de rest van haar bottenstelsel zag er goed uit. Een oude breuk zou ook nog de oorzaak kunnen zijn, een breuk die nu wel mooi geheeld was maar waardoor er wel zenuwen aangetast waren. Het positieve was.. ze gaf geen pijn aan! 
Om uit te sluiten dat haar 'verlamming' veroorzaakt werd door E.cuniculi  heeft zij hier een kuur voor gehad. Tijdens de kuur heeft zij in het hospitaal van de dierenambulance mogen wonen.
Het is onduidelijk of het door de medicatie kuur is gekomen of dat ze bijvoorbeeld een kneuzing had van iets wat ze heeft meegemaakt tijdens haar avontuur op straat, maar ze gebruikt haar poot erg goed inmiddels en rent net zo hard als alle andere konijnen. Ze is dus helemaal genezen van wat het ook was! 
Toen ze dus zo goed hersteld was kwam ze naar ons toe om op zoek te gaan naar een nieuw huisje met natuurlijk een leuk konijnen maatje die aan haar zijde kan staan. 

Primrose is een leuke actieve dame, ze vindt een aai op haar tijd helemaal prima en gaat er dan lekker voor zitten. Maar ze kan ook wel echt haar momenten hebben dat ze hier geen zin in heeft en geeft dit dan aan met een grom bijvoorbeeld.
Ze is erg actief en vindt het heerlijk om bezig te zijn. Super nieuwsgierig en komt altijd wel bij je kijken. 
Haar leeftijd is niet bekend, maar we denken dat ze nog niet zo heel erg oud is. 

Mag ze op jouw voorkeurslijstje? 

Door de grote aanvraag hebben wij een wachtlijst voor het koppelen van konijnen. Vraag onze medewerkers voor de actuele informatie.
Let op: het is niet mogelijk om losse konijnen voor een date of setje te reserveren. Dit omdat de kans groot is dat het niet klikt tussen konijnen en wij willen voorkomen dat je teleurgesteld wordt. Lees a.u.b. de volgende informatie goed door.

Op zoek naar een setje konijnen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij hebben twee opties om jouw konijn aan een vriendje of vriendinnetje te helpen, de opties zijn aangepast i.v.m. het coronavirus.

Jouw konijn kan ingeschreven worden voor een koppelvakantie, hierbij breng je jouw konijn op afspraak bij ons om te komen logeren op zoek naar een nieuwe liefde! Je kunt helaas niet binnenkomen om de kandidaten te bekijken. Wij zullen het koppelen voor je doen en je kunt ze als setje weer komen halen. Bij deze optie kun je een voorkeurslijstje doorgeven met wie we het zullen gaan proberen (gezien op de site) of geef je aan wat je zoekt. We beloven er een leuk setje van te maken! 
We hebben niet altijd gelijk plek in de opvang voor jouw konijn om te komen logeren dus het kan zijn dat je op een wachtlijst komt te staan. Gemiddeld logeren konijnen 1 tot soms 2 weken bij ons voor ze stabiel genoeg zijn om weer lekker naar huis te kunnen. Dit ligt net aan de match en het karakter van een konijn. Wij vragen wel een kleine bijdrage in de pension kosten voor jouw eigen konijn en hij of zij dient volledig gevaccineerd te zijn.

Heb je ervaring met koppelen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden die we dan kunnen aanbieden. 

Voor wij een afpraak maken zien wij altijd graag hoe de konijnen komen te wonen d.m.v. een foto van het verblijf via de mail knaaghof@dierenbescherming.nl Ook horen we graag naar welke optie jouw voorkeur uit gaat.
Na elk bericht komt er een ontvangstbevestiging. Komt er op je mail geen automatisch antwoord dan is je mail niet goed aangekomen.

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht