Doro

Omschrijving

Met wie mag Doro binnenkort daten? 

Doro is gevonden door oplettende buurtbewoners, ze liep namelijk helemaal alleen op straat. Ze is opgehaald door de dierenambulance en zo kwam ze bij ons terecht. 
Waar ze vandaan is gekomen is onbekend maar we gaan nu een fijn plekje voor haar zoeken. We weten helaas ook niks van haar leeftijd. 

Als je rustig de tijd voor haar neemt dan vindt deze dame het heerlijk om geaaid te worden, ze gaat er dan lekker voor zitten en kan dit een hele tijd vol houden, maar soms kan ze wel haar bui hebben dat ze er niet zoveel zin in heeft en dan kan ze een beetje naar je krabben of grommen. Ze geeft dit goed aan hoor wanneer je in de buurt bent want ze gaat eerst grommend van je weg, dus als je goed naar haar luistert zullen er niet zo snel problemen ontstaan denken wij. 
Een nieuwe situatie moet ze altijd even aan wennen en ze kan dan behoorlijk zitten stampen. 
Op zichzelf is Doro niet heel erg druk, maar natuurlijk gaat ook zij lekker haar gang en rent ze hard wanneer ze in ons speelveld zit. 

Mag Doro kennismaken met jouw mannetje? 

Door de grote aanvraag hebben wij een wachtlijst voor het koppelen van konijnen. Vraag onze medewerkers voor de actuele informatie.
Let op: het is niet mogelijk om losse konijnen voor een date of setje te reserveren. Dit omdat de kans groot is dat het niet klikt tussen konijnen en wij willen voorkomen dat je teleurgesteld wordt. Lees a.u.b. de volgende informatie goed door.

Op zoek naar een setje konijnen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij hebben de optie om jouw konijn aan een vriendje of vriendinnetje te helpen, de optie is aangepast i.v.m. het coronavirus.

Jouw konijn kan ingeschreven worden voor een koppelvakantie, hierbij breng je jouw konijn op afspraak bij ons om te komen logeren op zoek naar een nieuwe liefde! Je kunt helaas niet binnenkomen om de kandidaten te bekijken. Wij zullen het koppelen voor je doen en je kunt ze als setje weer komen halen. Bij deze optie kun je een voorkeurslijstje doorgeven met wie we het zullen gaan proberen (gezien op de site) of geef je aan wat je zoekt. We beloven er een leuk setje van te maken! 
We hebben niet altijd gelijk plek in de opvang voor jouw konijn om te komen logeren dus het kan zijn dat je op een wachtlijst komt te staan. Gemiddeld logeren konijnen 1 tot soms 2 weken bij ons voor ze stabiel genoeg zijn om weer lekker naar huis te kunnen. Dit ligt net aan de match en het karakter van een konijn. Wij vragen wel een kleine bijdrage in de pension kosten voor jouw eigen konijn en hij of zij dient volledig gevaccineerd te zijn.

Voor wij een afpraak maken zien wij altijd graag hoe de konijnen komen te wonen d.m.v. een foto van het verblijf via de mail knaaghof@dierenbescherming.nl Ook horen we graag naar welke optie jouw voorkeur uit gaat.
Na elk bericht komt er een ontvangstbevestiging. Komt er op je mail geen automatisch antwoord dan is je mail niet goed aangekomen.

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht