Mona, Misty en Mila

Omschrijving

UPDATE: Maple en Mint zijn geplaatst! 

Vrolijke drieling zoekt een uitdaging! 

Dit heerlijke stel dames is op zoek naar een huisje.
De zusjes zijn geboren in oktober 2019, ze zijn actief en vrolijk. Ze zijn altijd wel met iets bezig en zijn gek op verrijking met hun eten. Hangmatjes in het verblijf worden vakkundig getest en tot nu toe helemaal goedgekeurd. Ze vertoeven er soms hele middagen in en dan het allerliefst met zoveel mogelijk zusjes tegelijk. 

De dames zijn goed op te tillen en komen ook regelmatig uit zichzelf op je klimmen om te onderzoeken wat er op je schouder te beleven is! 
Ze kunnen wel eens proeven of je eetbaar bent, de ene zus is hier iets voorzichtiger mee dan de ander... Ze bedoelen dit niet gemeen, maar het kan met hun scherpe tanden en onze dunne huid wel eens een onhandige combinatie zijn. Het mag de pret niet drukken want ze zijn hartstikke gezellig! 

Heb jij plek en heel veel liefde voor de dames? 

Let op: voor wij een kennismaking inplannen zien we altijd graag waar de ratjes komen te wonen. Een foto van het verblijf kan worden gestuurd naar knaaghof@dierenbescherming.nl Let er bij het sturen van een foto op dat er altijd een automatisch antwoord komt. Komt deze niet, dan is de mail niet goed aangekomen. 
Heb je nog geen verblijf? Geen probleem we geven je graag tips over hoe je een verblijf kunt maken waar de ratten en ook jij veel plezier aan kunnen beleven. 

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht