Paulo en Esther

Omschrijving

Setje zoekt een fijne plek! 

Esther (geboren in augustus 2016) en Paulo (geboren in augustus 2017) zijn hier gekomen omdat de eigenaren gingen verhuizen naar een plek zonder tuin. Er zou dus minder ruimte voor de konijnen zijn en dat vonden ze niet de bedoeling. 
Nu wonen zij hier om op zoek te gaan naar een plekje waar ze lekker de ruimte krijgen, het liefste buiten waar ze lekker kunnen huppelen en rennen. 
Esther is al een keer eerder hier in de opvang geweest,  namelijk in 2017. Er is toen afstand van haar gedaan. 
Paulo kwam hier om op zoek te gaan naar een nieuwe vriendin en Esther was zijn perfecte match. Sindsdien zijn de twee samen. Ze zijn gek op elkaar en veel samen te vinden. 

Beide zijn erg vriendelijk, ze staan niet perse vooraan voor een aai maar ze zijn wel nieuwsgierig. Ze vinden het leuk om gewoon lekker hun eigen ding te doen en op hun tempo eens bij je te komen kijken. 
We merken dat ze veel dingen nog een beetje spannend vinden, dus een nieuwe situatie moeten ze wel echt aan wennen.
En zijn de stipjes onder Esther haar neus niet enorm schattig?! 

Mogen ze bij jou komen wonen? 

Let op: voor wij een kennismaking inplannen zien we altijd graag een foto van het verblijf dat beschikbaar is. Let er met het sturen van een foto op dat er een automatisch antwoord komt. Komt deze niet dan is de mail niet goed aangekomen. 
Heb je nog geen verblijf? Wij geven je graag tips over hoe je een verblijf kunt creëren waar de konijnen maar ook jij veel plezier aan zullen beleven. 

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht