Walter en Wilma

Omschrijving

Duo zoekt een fijn huis! 

Walter en Wilma zijn hier samen met hun dochter gekomen, ze konden helaas niet meer thuis blijven. Het was echter met z'n drieën niet meer zo gezellig. Dochterlief is dus 'uit huis gegaan' en op zoek naar een eigen maatje. 
Walter en Wilma zoeken samen een huisje waar ze de rest van hun leven mogen blijven! Ze zijn geboren in begin 2020 dus nog vrij jong. 
Het zijn vriendelijke nieuwsgierige konijnen die altijd wel even komen kijken naar wat je aan het doen bent. Een aai kunnen ze wel waarderen, maar ze moeten wel altijd even wennen. 
Ze vinden het leuk om op verkenning uit te gaan en vinden rennen heerlijk! Een mooie ruimte waar ze dit kunnen is dan wel echt nodig! 

Mogen ze bij jou komen wonen? 

Let op: voor wij een kennismaking inplannen zien we altijd graag een foto van het verblijf dat beschikbaar is. Let er met het sturen van een foto op dat er een automatisch antwoord komt. Komt deze niet dan is de mail niet goed aangekomen. 
Heb je nog geen verblijf? Wij geven je graag tips over hoe je een verblijf kunt creëren waar de konijnen maar ook jij veel plezier aan zullen beleven. 

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht