Vince en Viola

Omschrijving

Zoet stelletje zoekt een fijne plek! 

Vince en Viola zijn samen in een transportbox op straat gevonden. Blijkbaar waren ze thuis niet meer welkom. Gelukkig is het niet verkeerd afgelopen en zijn ze bij ons gebracht door de dierenambulance. 

Helaas weten wij hierdoor ook niet wat hun leeftijden zijn. Het vermoeden is dat Vince iets ouder is dan Viola. 
Viola is nog erg jong en altijd enthousiast bezig. Ze is actief en vindt het heerlijk om lekker rond te struinen en dingen te ontdekken. Soms kan ze iets een beetje spannend vinden en dan gaat ze snel even opzij. Maar verder is ze eigenlijk altijd wel nieuwsgierig. Ze kan een aai ook zeker wel waarderen. 
Vince is een rustig kereltje, we merken dat hij de opvang een beetje spannend vindt en hij zich een beetje op de achtergrond houdt. Hij komt soms wel even bij je kijken, maar vindt het vaak allemaal een beetje spannend.
Aaien vindt hij nog wel een beetje eng.

Heb jij een leuke plek voor ze? 

Let op: voor wij een kennismaking inplannen zien we altijd graag een foto van het verblijf dat beschikbaar is. Let er met het sturen van een foto op dat er een automatisch antwoord komt. Komt deze niet dan is de mail niet goed aangekomen. 
Heb je nog geen verblijf? Wij geven je graag tips over hoe je een verblijf kunt creëren waar de konijnen maar ook jij veel plezier aan zullen beleven. 

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht