Marijne (woont buiten)

Omschrijving

Marijne zoekt opnieuw geluk! 

Marijne is op straat gevonden samen met haar vriendje. Ze kwamen bij ons in mei 2020. 
Het duurde even voor ze er aan toe waren om een nieuw huisje te zoeken maar toen ze er eenmaal aan toe waren, werden ze snel geadopteerd samen in september 2020. 
Helaas is kort geleden haar vriendje overleden en heeft de eigenaar besloten om haar terug te brengen ipv zelf een maatje erbij te adopteren. 
Dus onze Marijne is weer terug maar dan nu buiten een nieuw huis ook op zoek naar een nieuw vriendje. 

Marijne is een dame met karakter, wanneer je haar kent dan mag je haar heerlijk aaien en komt ze daar lekker voor zitten. Het kan haar dan soms niet lang genoeg duren. 
Met voeren kan ze wel eens wat feller reageren, dus hier moet je wel goed mee om kunnen gaan. Ze heeft gewoon heel veel trek en wil haar voedsel niet met je delen! (ondanks dat jij degene bent die het geeft natuurlijk ;) ) Het helpt vaak door haar te aaien en dan het bakje te pakken, het vullen en rustig terug te zetten. Vullen waar ze bij zit vindt ze meestal niet tof. 
We zeggen wel eens.. oh de maan staat verkeerd voor Marijne. Ze kan namelijk wel eens haar moment hebben (buiten het voeren) dat ze het allemaal heel irritant vindt, ze wil dan lekker haar ding doen en geen bemoeienis om zich heen. Wanneer je je dan wel met haar bezig houdt kan ze wel eens lelijk snauwen. Ze geeft gewoon haar grens aan. 

Eigenlijk is het dus een dame die je moet leren kennen en dan weten we zeker dat je er een heel leuk nieuw familielid aan hebt. 
Ze is namelijk hartstikke lief! 
Verder is Marijne een actieve dame die het leuk vindt om lekker bezig te zijn. Ze houdt van uitdaging en nieuwe dingen ontdekken. 

Mag ze kennismaken met jouw ram? Ze wil hier namelijk niet voor een lange tijd blijven wonen, ze is toe aan een nieuwe uitdaging. 

Door de grote aanvraag hebben wij een wachtlijst voor het koppelen van konijnen. Vraag onze medewerkers voor de actuele informatie.
Let op: het is niet mogelijk om losse konijnen voor een date of setje te reserveren. Dit omdat de kans groot is dat het niet klikt tussen konijnen en wij willen voorkomen dat je teleurgesteld wordt. Lees a.u.b. de volgende informatie goed door.

Op zoek naar een setje konijnen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij hebben de optie om jouw konijn aan een vriendje of vriendinnetje te helpen, de optie is aangepast i.v.m. het coronavirus.

Jouw konijn kan ingeschreven worden voor een koppelvakantie, hierbij breng je jouw konijn op afspraak bij ons om te komen logeren op zoek naar een nieuwe liefde! Je kunt helaas niet binnenkomen om de kandidaten te bekijken. Wij zullen het koppelen voor je doen en je kunt ze als setje weer komen halen. Bij deze optie kun je een voorkeurslijstje doorgeven met wie we het zullen gaan proberen (gezien op de site) of geef je aan wat je zoekt qua karakter. We beloven er een leuk setje van te maken! 
We hebben niet altijd gelijk plek in de opvang voor jouw konijn om te komen logeren dus het kan zijn dat je op een wachtlijst komt te staan. Gemiddeld logeren konijnen 1 tot soms 2 weken bij ons voor ze stabiel genoeg zijn om weer lekker naar huis te kunnen. Dit ligt net aan de match en het karakter van een konijn. Wij vragen wel een kleine bijdrage in de pension kosten voor jouw eigen konijn en hij of zij dient volledig gevaccineerd te zijn.

Voor wij een afpraak maken zien wij altijd graag hoe de konijnen komen te wonen d.m.v. een foto van het verblijf via de mail knaaghof@dierenbescherming.nl Ook horen we graag naar welke optie jouw voorkeur uit gaat.
Na elk bericht komt er een ontvangstbevestiging. Komt er op je mail geen automatisch antwoord dan is je mail niet goed aangekomen.

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht