Anna (woont buiten)

Omschrijving

Lieve Anna zoekt een fijne plek! 

Deze dame is geboren in 2015 dus niet meer de allerjongste. Maar oud en versleten is ze zeker nog niet hoor! 
Het is een actief meisje die het lekker vindt om rond te huppen en te kijken wat er allemaal te beleven is. Maar natuurlijk worden er ook de nodige chill momenten ingelast. Ze is erg vriendelijk en kan een aai zeker wel waarderen. Wanneer we in de buurt zijn komt ze altijd even nieuwsgierig kijken wat we aan het doen zijn. 

Mag ze met jouw ram kennismaken? 

Door de grote aanvraag voor koppelvakanties hebben wij een lange wachtlijst voor het koppelen van konijnen. Lees a.u.b. de onderstaande informatie goed door.

De losse konijnen die op de site staan zijn ‘gereserveerd’ voor de wachtlijst. Ze zijn dus niet gelijk beschikbaar als je een nieuwe aanvraag doet. Ze staan zichtbaar omdat het momenteel niet mogelijk is om de opvang fysiek te bezoeken en zo kunnen er toch voorkeuren aangegeven worden wanneer een konijn hier gebracht wordt voor de koppelvakantie.
Het is niet mogelijk om losse konijnen van te voren te reserveren voor jouw konijn.

Ben je op zoek naar een setje? Kijk op de site naar de beschikbare setjes of stuur ons een mail over welke setjes er beschikbaar zijn.

Wij hebben de optie om jouw konijn aan een vriendje of vriendinnetje te helpen, de optie is aangepast i.v.m. het coronavirus.

Jouw konijn kan ingeschreven worden voor een koppelvakantie, hierbij breng je jouw konijn op afspraak bij ons om te komen logeren op zoek naar een nieuwe liefde! Je kunt helaas niet binnenkomen om de kandidaten te bekijken. Wij zullen het koppelen voor je doen en je kunt ze als setje weer komen halen. Bij deze optie kun je een voorkeurslijstje doorgeven met wie we het zullen gaan proberen (gezien op de site) of geef je aan wat je zoekt qua karakter. We beloven er een leuk setje van te maken! 
We hebben niet gelijk plek in de opvang voor jouw konijn om te komen logeren. Gemiddeld logeren konijnen 1 tot soms 2 weken bij ons voor ze stabiel genoeg zijn om weer lekker naar huis te kunnen. Dit ligt net aan de match en het karakter van een konijn, maar vaak zijn de binnen 10 dagen weer gezellig thuis. Wij vragen wel een kleine bijdrage in de pension kosten voor jouw eigen konijn en hij of zij dient volledig gevaccineerd te zijn.

Voor wij je op de wachtlijst kunnen noteren zien wij altijd graag hoe de konijnen komen te wonen d.m.v. een foto van het verblijf via de mail knaaghof@dierenbescherming.nl 
Na elk bericht komt er een ontvangstbevestiging. Komt er op je mail geen automatisch antwoord dan is je mail niet goed aangekomen.

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht