Timmie (woont buiten)

Omschrijving

Timmie zoekt een fijne plek! 

Deze knappe jongen is hier komen wonen omdat hij niet meer thuis kon blijven door ruimte gebrek. Hij is geboren in maart 2020 dus nog vrij jong. 
Soms kan hij dingen een beetje spannend vinden, hij gaat dan eerst even weg of bekijkt het vanaf een afstandje. Het andere moment is hij heel stoer en gaat hij overal nieuwsgierig op af. 
Een aai krijgen vindt hij helemaal prima maar hij moet wel altijd even wennen. Wanneer hij de tijd krijgt mag je hem aaien en vindt hij dat helemaal gezellig. Als hij het niet wil dan wil hij het niet en dan moet je hem echt met rust laten, anders kan hij wel zijn grens aangeven met misschien een hapje. Ook vindt hij het soms lastig als je aan zijn spullen zit, hij kan hier een beetje boos van worden. Dit is dus wel iets om rekening mee te houden. 
Hij vindt het heerlijk in ons speelveld, hier kan hij namelijk lekker rennen en dingen ontdekken. We zien hem regelmatig hard voorbij rennen. 

Komt jouw dame met hem daten? 

Door de grote aanvraag voor koppelvakanties hebben wij een wachtlijst voor het koppelen van konijnen. Lees a.u.b. de onderstaande informatie goed door. De wachtlijst voor voedsters die een ram zoeken is kort, vooral wanneer ze binnen wonen.  

De losse konijnen die op de site staan zijn ‘gereserveerd’ voor de wachtlijst. Ze zijn dus niet gelijk beschikbaar als je een nieuwe aanvraag doet. Ze staan zichtbaar omdat het momenteel niet mogelijk is om de opvang fysiek te bezoeken en zo kunnen er toch voorkeuren aangegeven worden wanneer een konijn hier gebracht wordt voor de koppelvakantie.
Het is niet mogelijk om losse konijnen van te voren te reserveren voor jouw konijn.

Ben je op zoek naar een setje? Kijk op de site naar de beschikbare setjes of stuur ons een mail over welke setjes er beschikbaar zijn.

Wij kunnen helpen om een match voor jouw konijn te zoeken! 

Jouw konijn kan ingeschreven worden voor een koppelvakantie, hierbij breng je jouw konijn op afspraak bij ons om te komen logeren op zoek naar een nieuwe liefde! Je kunt helaas momenteel niet binnenkomen om de kandidaten te bekijken. Wij zullen het koppelen voor je doen en je kunt ze als setje weer komen halen. Bij deze optie kun je een voorkeurslijstje doorgeven met wie we het zullen gaan proberen (gezien op de site) of geef je aan wat je zoekt qua karakter. We beloven er een leuk setje van te maken! 

We hebben niet gelijk plek in de opvang voor jouw konijn om te komen logeren. Gemiddeld logeren konijnen 10 dagen bij ons voor ze stabiel genoeg zijn om weer lekker naar huis te kunnen. Dit ligt net aan de match en het karakter van een konijn. Wij vragen wel een kleine bijdrage in de pension kosten voor jouw eigen konijn (€2,50 per dag) en hij of zij dient een geldige vaccinatie te hebben voor Myxomatose, VHD 1 en VHD2.

Voor wij je op de wachtlijst kunnen noteren zien wij altijd graag hoe de konijnen komen te wonen d.m.v. een foto van het verblijf via de mail knaaghof@dierenbescherming.nl 
Na elk bericht komt er een ontvangstbevestiging. Komt er op je mail geen automatisch antwoord dan is je mail niet goed aangekomen. 

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht