Sjors (woont buiten)

Omschrijving

Sjors wil een leuke meid! 

Deze jongen is in een park gevonden en via een andere opvang bij ons terecht gekomen. We weten helaas dus niet veel over hem, ook zijn leeftijd is onbekend. Maar hij is vermoedelijk nog niet heel erg oud, de kans is groot dat hij nog een jaar oud moet worden. 
Sjors is een vriendelijk kereltje, hij moet wel altijd even aan de situatie wennen. Maar zodra hij gewend is komt hij altijd even bij je kijken. Een aaitje krijgen vindt hij dan ook prima, als het hem te snel gaat dan gaat hij eerst even opzij. Anders blijft hij lekker zitten.
Verder is het een vrolijk konijntje die het heerlijk vindt om rond te struinen. Hij maakt blije sprongen en is enthousiast. 

Door de grote aanvraag voor koppelvakanties hebben wij een lange wachtlijst voor het koppelen van konijnen. Lees a.u.b. de onderstaande informatie goed door.

De losse konijnen die op de site staan zijn ‘gereserveerd’ voor de wachtlijst. Ze zijn dus niet gelijk beschikbaar als je een nieuwe aanvraag doet. Ze staan zichtbaar omdat het momenteel niet mogelijk is om de opvang fysiek te bezoeken en zo kunnen er toch voorkeuren aangegeven worden wanneer een konijn hier gebracht wordt voor de koppelvakantie.
Het is niet mogelijk om losse konijnen van te voren te reserveren voor jouw konijn.

Ben je op zoek naar een setje? Kijk op de site naar de beschikbare setjes of stuur ons een mail over welke setjes er beschikbaar zijn.

Wij hebben de optie om jouw konijn aan een vriendje of vriendinnetje te helpen, de optie is aangepast i.v.m. het coronavirus.

Jouw konijn kan ingeschreven worden voor een koppelvakantie, hierbij breng je jouw konijn op afspraak bij ons om te komen logeren op zoek naar een nieuwe liefde! Je kunt helaas niet binnenkomen om de kandidaten te bekijken. Wij zullen het koppelen voor je doen en je kunt ze als setje weer komen halen. Bij deze optie kun je een voorkeurslijstje doorgeven met wie we het zullen gaan proberen (gezien op de site) of geef je aan wat je zoekt qua karakter. We beloven er een leuk setje van te maken! 
We hebben niet gelijk plek in de opvang voor jouw konijn om te komen logeren. Gemiddeld logeren konijnen 1 tot soms 2 weken bij ons voor ze stabiel genoeg zijn om weer lekker naar huis te kunnen. Dit ligt net aan de match en het karakter van een konijn, maar vaak zijn de binnen 10 dagen weer gezellig thuis. Wij vragen wel een kleine bijdrage in de pension kosten voor jouw eigen konijn en hij of zij dient volledig gevaccineerd te zijn.

Voor wij je op de wachtlijst kunnen noteren zien wij altijd graag hoe de konijnen komen te wonen d.m.v. een foto van het verblijf via de mail knaaghof@dierenbescherming.nl 
Na elk bericht komt er een ontvangstbevestiging. Komt er op je mail geen automatisch antwoord dan is je mail niet goed aangekomen.

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht