Melle (buiten)

Omschrijving

Knappe jongen zoekt een fijne plek! 

Melle is hier gebracht nadat hij samen met zijn broertje in een park is gevonden. Gelukkig maar dat ze gevonden zijn want anders had het heel anders kunnen aflopen! 
De vinder had eigenlijk het idee om dan alles klaar te maken om een konijneneigenaar te worden, echter las ze al snel dat er veel ruimte nodig is en dat twee rammen samen vroeg of laat eigenlijk niet zo'n goed idee is en de kans op gevechten erg groot is. Ze besloot contact met ons op te nemen en ze hier heen te brengen zodat ze via ons een leuk maatje met huisje konden gaan vinden. 
We hebben gegokt dat Melle ongeveer in november 2020 geboren zal zijn. Hij is nog niet erg oud en we merken dat hij nog wel aan het groeien is. Een reus is het zeker niet, maar het is ook zeker geen kleine jongen. 
Melle is erg vriendelijk en vindt het heerlijk om een aai te krijgen. Hij is actief en vindt het heerlijk om lekker te rennen. 

Mag hij kennismaken met jouw dame tijdens haar koppelvakantie? 

Wij hebben geen wachtlijst voor voedsters die een ram zoeken. 
Het is niet mogelijk om losse konijnen van te voren te reserveren voor jouw konijn.

Ben je op zoek naar een setje? Kijk op de site naar de beschikbare setjes of stuur ons een mail over welke setjes er beschikbaar zijn.

Wij kunnen helpen om een match voor jouw konijn te zoeken! 

Jouw konijn kan ingeschreven worden voor een koppelvakantie, hierbij breng je jouw konijn op afspraak bij ons om te komen logeren op zoek naar een nieuwe liefde! Je kunt helaas momenteel niet binnenkomen om de kandidaten te bekijken. Wij zullen het koppelen voor je doen en je kunt ze als setje weer komen halen. Bij deze optie kun je een voorkeurslijstje doorgeven met wie we het zullen gaan proberen (gezien op de site) of geef je aan wat je zoekt qua karakter. We beloven er een leuk setje van te maken! 

We hebben niet gelijk plek in de opvang voor jouw konijn om te komen logeren. Gemiddeld logeren konijnen 10 dagen bij ons voor ze stabiel genoeg zijn om weer lekker naar huis te kunnen. Dit ligt net aan de match en het karakter van een konijn. Wij vragen wel een kleine bijdrage in de pension kosten voor jouw eigen konijn (€2,50 per dag) en hij of zij dient een geldige vaccinatie te hebben voor Myxomatose, VHD 1 en VHD2.

Voor wij je op de wachtlijst kunnen noteren zien wij altijd graag hoe de konijnen komen te wonen d.m.v. een foto van het verblijf via de mail knaaghof@dierenbescherming.nl 
Na elk bericht komt er een ontvangstbevestiging. Komt er op je mail geen automatisch antwoord dan is je mail niet goed aangekomen.

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht