Benyamin (woont binnen)

Omschrijving

Benyamin zoekt een fijn plekje! 

Deze leuke jongen is hier gekomen nadat hij samen met een voedster bij de kinderboerderij over het hek gezet is. 
Hij was toen nog niet gecastreerd. Nadat we dat hebben laten doen en hij klaar was om met dames te daten hebben we de twee bij elkaar geprobeerd te koppelen omdat we dachten dat ze misschien samen hoorden en elkaar die tijd moesten missen. Niets leek minder waar want ze moesten niks van elkaar hebben. 
Dus! Zijn wij nu op zoek naar een dame waar Benyamin wel voor valt en zij voor hem :) 

Hoe oud hij is weten wij dus niet helaas. Hij lijkt ons jong volwassen. 

Benyamin is een vriendelijk ventje die wel echt even moet wennen. Hij kan soms ook best wel zijn grens aangeven als hij iets niet zo leuk vindt, maar echt bijten heeft hij bijvoorbeeld niet gedaan. Meestal gaat hij gewoon weg of laat hij je door zijn houding zien dat hij er geen zin in heeft. 
Maar als hij je kent en de situatie goed kan inschatten dan laat hij zich heerlijk aaien en komt hij altijd wel even bij je kijken. Hij vindt het dan erg gezellig. 
Hij kan heerlijk ontspannen liggen relaxen of juist heel hard rennen in het speelveld. 

Komt jouw dame kennis met hem maken? 

Door de grote aanvraag voor koppelvakanties hebben wij een wachtlijst voor het koppelen van konijnen. Lees a.u.b. de onderstaande informatie goed door. De wachtlijst voor voedsters die een ram zoeken is kort, vooral wanneer ze binnen wonen.  

De losse konijnen die op de site staan zijn ‘gereserveerd’ voor de wachtlijst. Ze zijn dus niet gelijk beschikbaar als je een nieuwe aanvraag doet. Ze staan zichtbaar omdat het momenteel niet mogelijk is om de opvang fysiek te bezoeken en zo kunnen er toch voorkeuren aangegeven worden wanneer een konijn hier gebracht wordt voor de koppelvakantie.
Het is niet mogelijk om losse konijnen van te voren te reserveren voor jouw konijn.

Ben je op zoek naar een setje? Kijk op de site naar de beschikbare setjes of stuur ons een mail over welke setjes er beschikbaar zijn.

Wij kunnen helpen om een match voor jouw konijn te zoeken! 

Jouw konijn kan ingeschreven worden voor een koppelvakantie, hierbij breng je jouw konijn op afspraak bij ons om te komen logeren op zoek naar een nieuwe liefde! Je kunt helaas momenteel niet binnenkomen om de kandidaten te bekijken. Wij zullen het koppelen voor je doen en je kunt ze als setje weer komen halen. Bij deze optie kun je een voorkeurslijstje doorgeven met wie we het zullen gaan proberen (gezien op de site) of geef je aan wat je zoekt qua karakter. We beloven er een leuk setje van te maken! 

We hebben niet gelijk plek in de opvang voor jouw konijn om te komen logeren. Gemiddeld logeren konijnen 10 dagen bij ons voor ze stabiel genoeg zijn om weer lekker naar huis te kunnen. Dit ligt net aan de match en het karakter van een konijn. Wij vragen wel een kleine bijdrage in de pension kosten voor jouw eigen konijn (€2,50 per dag) en hij of zij dient een geldige vaccinatie te hebben voor Myxomatose, VHD 1 en VHD2.

Voor wij je op de wachtlijst kunnen noteren zien wij altijd graag hoe de konijnen komen te wonen d.m.v. een foto van het verblijf via de mail knaaghof@dierenbescherming.nl 
Na elk bericht komt er een ontvangstbevestiging. Komt er op je mail geen automatisch antwoord dan is je mail niet goed aangekomen. 

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht