Niles (buiten)

Omschrijving

Knappe jongen zoekt een leuk meisje. 

Niles is hier gekomen omdat hij samen met een ander rammetje zat bij de vorige eigenaar maar dit ging na een tijdje niet meer goed. Hij is geboren in maart 2020. 
Deze mooie man is soms een beetje verlegen, als je rustig de tijd voor hem neemt komt hij wel bij je kijken maar hij vindt het vaak spannend om een aai te krijgen. Dit gaat het ene moment beter dan het andere moment. 
Hij vindt het leuk om in ons speelveld goed rond te kijken en lekker te rennen. Hij zou het fijn vinden om een huisje te vinden waar hij rustig uit zijn schulpje kan kruipen en waar er niet te snel iets van hem wordt verwacht. Hij heeft echt tijd nodig om te wennen. 

Komt jouw dame kennis met hem maken? 

Wij hebben geen wachtlijst voor voedsters die een ram zoeken. 
Het is niet mogelijk om losse konijnen van te voren te reserveren voor jouw konijn.

Ben je op zoek naar een setje? Kijk op de site naar de beschikbare setjes of stuur ons een mail over welke setjes er beschikbaar zijn.

Wij kunnen helpen om een match voor jouw konijn te zoeken! 

Jouw konijn kan ingeschreven worden voor een koppelvakantie, hierbij breng je jouw konijn op afspraak bij ons om te komen logeren op zoek naar een nieuwe liefde! Je kunt helaas momenteel niet binnenkomen om de kandidaten te bekijken. Wij zullen het koppelen voor je doen en je kunt ze als setje weer komen halen. Bij deze optie kun je een voorkeurslijstje doorgeven met wie we het zullen gaan proberen (gezien op de site) of geef je aan wat je zoekt qua karakter. We beloven er een leuk setje van te maken! 

We hebben niet gelijk plek in de opvang voor jouw konijn om te komen logeren. Gemiddeld logeren konijnen 10 dagen bij ons voor ze stabiel genoeg zijn om weer lekker naar huis te kunnen. Dit ligt net aan de match en het karakter van een konijn. Wij vragen wel een kleine bijdrage in de pension kosten voor jouw eigen konijn (€2,50 per dag) en hij of zij dient een geldige vaccinatie te hebben voor Myxomatose, VHD 1 en VHD2.

Voor wij je op de wachtlijst kunnen noteren zien wij altijd graag hoe de konijnen komen te wonen d.m.v. een foto van het verblijf via de mail knaaghof@dierenbescherming.nl 
Na elk bericht komt er een ontvangstbevestiging. Komt er op je mail geen automatisch antwoord dan is je mail niet goed aangekomen.

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht