Jacob (buiten of binnen)

Omschrijving

Is hij de ware Jacob voor jouw dame? 

Jacob is op straat gevonden. Gelukkig heeft iemand dit opgemerkt en is de dierenambulance ingeschakeld om hem te komen halen. Helaas is er geen eigenaar geweest die hem heeft opgehaald bij ons. Dus zoeken wij een fijn plekje met een leuk konijnenmeisje voor hem!
Hoe oud Jacob is weten wij dus niet, hij komt niet al erg oud over maar ook niet meer piepjong. Hij is soms een beetje verlegen en kan het een beetje spannend vinden allemaal. Wanneer hij de tijd krijgt dan mag je hem wel een aai geven en komt hij bij je kijken want hij is zeker wel nieuwsgierig. Maar aaien is (nog) niet echt zijn grote hobby, misschien komt dit wanneer hij een vast baasje en plekje heeft maar het kan ook dat dit een beetje in zijn karakter zit. 
We zoeken dus een plekje waar hij de tijd krijgt om zichzelf te zijn en waar er begrip voor hem is wanneer hij niet altijd geaaid wil worden. 

Wij hebben geen wachtlijst voor voedsters die een ram zoeken. 
Het is niet mogelijk om losse konijnen van te voren te reserveren voor jouw konijn.

Ben je op zoek naar een setje? Kijk op de site naar de beschikbare setjes of stuur ons een mail over welke setjes er beschikbaar zijn.

Wij kunnen helpen om een match voor jouw konijn te zoeken! 

Jouw konijn kan ingeschreven worden voor een koppelvakantie, hierbij breng je jouw konijn op afspraak bij ons om te komen logeren op zoek naar een nieuwe liefde! Je kunt helaas momenteel niet binnenkomen om de kandidaten te bekijken. Wij zullen het koppelen voor je doen en je kunt ze als setje weer komen halen. Bij deze optie kun je een voorkeurslijstje doorgeven met wie we het zullen gaan proberen (gezien op de site) of geef je aan wat je zoekt qua karakter. We beloven er een leuk setje van te maken! 

We hebben niet gelijk plek in de opvang voor jouw konijn om te komen logeren. Gemiddeld logeren konijnen 10 dagen bij ons voor ze stabiel genoeg zijn om weer lekker naar huis te kunnen. Dit ligt net aan de match en het karakter van een konijn. Wij vragen wel een kleine bijdrage in de pension kosten voor jouw eigen konijn (€2,50 per dag) en hij of zij dient een geldige vaccinatie te hebben voor Myxomatose, VHD 1 en VHD2.

Voor wij je op de wachtlijst kunnen noteren zien wij altijd graag hoe de konijnen komen te wonen d.m.v. een foto van het verblijf via de mail knaaghof@dierenbescherming.nl 
Na elk bericht komt er een ontvangstbevestiging. Komt er op je mail geen automatisch antwoord dan is je mail niet goed aangekomen.

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht