Jantine (buiten)

Omschrijving

Jantine zoekt een fijn plekje! 

Deze schattige dame is hier gekomen omdat er thuis helaas een ernstige allergie om de hoek kwam kijken. Helaas was het niet meer mogelijk om haar thuis te laten wonen. Ze zat samen met een andere voedster maar er was al regemaltig wat onrust te merken thuis. Het is een bekend probleem dat twee dames elkaar vroeg of laat niet meer zo leuk vinden. Wij hebben ze hier uit elkaar gehaald en ze zijn dus nu beide op zoek naar een eigen plekje met een gecastreerde ram. 
Jantine is vriendelijk en zal je niks doen, maar ze is ontzettend verlegen en vindt het allemaal erg spannend. Een aai krijgen vindt ze bijvoorbeeld ook nog erg eng. Wanneer je rustig de tijd voor haar neemt komt ze wel bij je kijken, maar wel allemaal op haar tempo. 
We zoeken voor haar dus een plekje waar er genoeg geduld en liefde voor haar is. Waar ze zichzelf kan ontplooien of gewoon zichzelf kan zijn. Jantine is geboren in juli 2020. 

Komt jouw ram kennismaken met haar tijdens zijn koppelvakantie? 

Lees a.u.b. de onderstaande informatie goed door. 
Door de grote aanvraag voor koppelvakanties hebben wij een lange wachtlijst voor het koppelen van konijnen. De wachtlijst voor voedsters die een ram zoeken is kort, vooral wanneer ze binnen wonen.  

De losse konijnen die op de site staan zijn ‘gereserveerd’ voor de wachtlijst. Ze zijn dus niet gelijk beschikbaar als je een nieuwe aanvraag doet. Ze staan zichtbaar omdat het momenteel niet mogelijk is om de opvang fysiek te bezoeken en zo kunnen er toch voorkeuren aangegeven worden wanneer een konijn hier gebracht wordt voor de koppelvakantie.
Het is niet mogelijk om losse konijnen van te voren te reserveren voor jouw konijn.

Ben je op zoek naar een setje? Kijk op de site naar de beschikbare setjes of stuur ons een mail over welke setjes er beschikbaar zijn.

Wij kunnen helpen om een match voor jouw konijn te zoeken! 

Jouw konijn kan ingeschreven worden voor een koppelvakantie, hierbij breng je jouw konijn op afspraak bij ons om te komen logeren op zoek naar een nieuwe liefde! Je kunt helaas momenteel niet binnenkomen om de kandidaten te bekijken. Wij zullen het koppelen voor je doen en je kunt ze als setje weer komen halen. Bij deze optie kun je een voorkeurslijstje doorgeven met wie we het zullen gaan proberen (gezien op de site) of geef je aan wat je zoekt qua karakter. We beloven er een leuk setje van te maken! 

We hebben niet gelijk plek in de opvang voor jouw konijn om te komen logeren. Gemiddeld logeren konijnen 10 dagen bij ons voor ze stabiel genoeg zijn om weer lekker naar huis te kunnen. Dit ligt net aan de match en het karakter van een konijn. Wij vragen wel een kleine bijdrage in de pension kosten voor jouw eigen konijn (€2,50 per dag) en hij of zij dient een geldige vaccinatie te hebben voor Myxomatose, VHD 1 en VHD2.

Voor wij je op de wachtlijst kunnen noteren zien wij altijd graag hoe de konijnen komen te wonen d.m.v. een foto van het verblijf via de mail knaaghof@dierenbescherming.nl 
Na elk bericht komt er een ontvangstbevestiging. Komt er op je mail geen automatisch antwoord dan is je mail niet goed aangekomen.

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht