Sven (woont binnen)

Omschrijving

Sven wil hier weg! Want de opvang is stom. 

Deze knappe jongen is hier omdat het helaas niet goed ging met de voedster thuis, de eigenaar besloot dat het voor Sven beter was om naar ons te komen zodat hij via ons op zoek kan gaan naar een vriendinnetje waar het mee klikt. Sven is geboren in november 2019 en vindt alles erg spannend, hij doet lekker zijn ding, maar wanneer er iemand in de buurt komt of contact met hem zoekt vindt hij dat spannend. 
Hij is vriendelijk en zal je zeker niks doen, maar soms kruipt hij het liefste gewoon weg in plaats van contact maken. Wanneer je rustig met hem omgaat ontspant hij wel en kijkt hij nieuwsgierig naar je. 
Sven heeft dus echt een plekje nodig waar hij zichzelf mag zijn en waar hij op zijn tempo mag wennen aan een nieuwe situatie. 

Toen Sven bij ons kwam had hij haken op zijn kiezen, we hebben deze laten verwijderen. We hopen dat ze door goede voeding te geven niet meer terug komen, maar het zou kunnen dat er in de toekomst opnieuw haken op zijn kiezen komen. In dat geval moet een nieuwe eigenaar deze laten slijpen indien nodig. We zoeken dus iemand die dit geen probleem vindt! 

Komt jouw meisje kennis met hem maken? 

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht