Sven (buiten of binnen)

Omschrijving

Sven wil hier weg! Want de opvang is stom. 

Deze knappe jongen is hier omdat het helaas niet goed ging met de voedster thuis, de eigenaar besloot dat het voor Sven beter was om naar ons te komen zodat hij via ons op zoek kan gaan naar een vriendinnetje waar het mee klikt. Sven is geboren in november 2019 en vindt alles erg spannend, hij doet lekker zijn ding, maar wanneer er iemand in de buurt komt of contact met hem zoekt vindt hij dat spannend. 
Hij is vriendelijk en zal je zeker niks doen, maar soms kruipt hij het liefste gewoon weg in plaats van contact maken. Wanneer je rustig met hem omgaat ontspant hij wel en kijkt hij nieuwsgierig naar je. 
Sven heeft dus echt een plekje nodig waar hij zichzelf mag zijn en waar hij op zijn tempo mag wennen aan een nieuwe situatie. 

Toen Sven bij ons kwam had hij haken op zijn kiezen, we hebben deze laten verwijderen. We hopen dat ze door goede voeding te geven niet meer terug komen, maar het zou kunnen dat er in de toekomst opnieuw haken op zijn kiezen komen. In dat geval moet een nieuwe eigenaar deze laten slijpen indien nodig. We zoeken dus iemand die dit geen probleem vindt! 

Komt jouw meisje kennis met hem maken?

Wij hebben geen wachtlijst voor voedsters die een ram zoeken. 
Het is niet mogelijk om losse konijnen van te voren te reserveren voor jouw konijn.

Ben je op zoek naar een setje? Kijk op de site naar de beschikbare setjes of stuur ons een mail over welke setjes er beschikbaar zijn.

Wij kunnen helpen om een match voor jouw konijn te zoeken! 

Jouw konijn kan ingeschreven worden voor een koppelvakantie, hierbij breng je jouw konijn op afspraak bij ons om te komen logeren op zoek naar een nieuwe liefde! Je kunt helaas momenteel niet binnenkomen om de kandidaten te bekijken. Wij zullen het koppelen voor je doen en je kunt ze als setje weer komen halen. Bij deze optie kun je een voorkeurslijstje doorgeven met wie we het zullen gaan proberen (gezien op de site) of geef je aan wat je zoekt qua karakter. We beloven er een leuk setje van te maken! 

We hebben niet gelijk plek in de opvang voor jouw konijn om te komen logeren. Gemiddeld logeren konijnen 10 dagen bij ons voor ze stabiel genoeg zijn om weer lekker naar huis te kunnen. Dit ligt net aan de match en het karakter van een konijn. Wij vragen wel een kleine bijdrage in de pension kosten voor jouw eigen konijn (€2,50 per dag) en hij of zij dient een geldige vaccinatie te hebben voor Myxomatose, VHD 1 en VHD2.

Voor wij je op de wachtlijst kunnen noteren zien wij altijd graag hoe de konijnen komen te wonen d.m.v. een foto van het verblijf via de mail knaaghof@dierenbescherming.nl 
Na elk bericht komt er een ontvangstbevestiging. Komt er op je mail geen automatisch antwoord dan is je mail niet goed aangekomen.

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht