Luna (woont binnen)

Omschrijving

Luna zoekt een thuiskapper 

Deze mooie dame is hier gekomen omdat ze niet langer thuis mocht blijven wonen aangezien er geen huisdieren toegestaan waren in de woning. 
Ze zat samen met een mannetje die nog niet gecastreerd was en ze waren beiden al vruchtbaar... Het was voor ons dan ook geen een hele grote verrassing dat er al snel 4 kleine hummeltjes extra in de opvang waren! 
Inmiddels zijn de kleintjes groot genoeg om op eigen benen te staan en kan Luna op zoek naar een eigen huisje met een leuk gecastreerd vriendje. Haar broertje heeft in de tussentijd al een huisje gevonden na zijn castratie terwijl Luna haar kleintjes nog moest verzorgen. 

Luna is een vriendelijke meid die altijd wel even aan je moet wennen. Wanneer ze de situatie een beetje kent mag je haar een aai geven. Ze is altijd erg vrolijk en kan hel erg hard rennen in het speelveld bijvoorbeeld, ze maakt dan de gekste sprongen.
Ze is ongeveer geboren in juni 2020. 
 
Zoals te zien op de foto heeft Luna een hele mooie lange vacht, hartstikke leuk natuurlijk maar het vergt wel wat extra onderhoud. Onderhoud wat wel zelf te doen is en wat wij bij een adoptie van een langhaar altijd laten zien d.m.v. een gratis workshop. 
We vertellen je graag meer over de vachtverzorging! 

Komt jouw heer met deze mooie dame daten? 

Let op: voor wij een kennismaking inplannen zien we altijd graag een foto van het verblijf dat beschikbaar is. 
Een foto kan worden gemaild naar knaaghof@dierenbescherming.nl op elke mail komt een automatisch antwoord, komt deze niet dan is de mail niet goed aangekomen. 

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht