Antoinette (syrische hamster)

Omschrijving

Jonge meid zoekt een fijne plek! 

Antoinette stond samen met een zusje en vader in een bakje op straat. Ze zijn door een dierenambulance opgehaald en naar een andere opvang gebracht. Omdat zij niet helemaal ingericht zijn voor meerdere hamsters zijn de meisjes naar ons gekomen. De vader is in de andere opvang gebleven om vanuit daar een huis te zoeken.  

We schatten dat Antoinette in april 2021 geboren is dus nog erg jong, ondanks dit, moesten we wel even afwachten of er niet nog meer kleine hamsters op komst waren want ze was oud genoeg om eventueel zelf drachtig te zijn. Gelukkig was ze niet drachtig en kan ze nu op zoek naar een eigen plekje! 

Het is een vriendelijke meid die wel nieuwsgierig komt kijken maar het ook erg spannend kan vinden. Optillen is tot nu toe geen probleem, ze blijft rustig in je handen zitten. Wel moet ze goed wakker zijn en erg aan je wennen, maar dit is volkomen te begrijpen toch?

Mag ze bij jou opgroeien tot een vrolijke gezellige hamster?

Let op: voor wij een afspraak maken om kennis te komen maken zien we altijd graag een foto van het verblijf. Een foto kan worden gestuurd naar knaaghof@dierenbescherming.nl op elke mail komt een automatisch antwoord, komt deze niet dan is de mail niet goed aangekomen. 
Heb je nog geen verblijf? Geen probleem, wij vertellen je graag wat Antoinette nodig heeft om gelukkig te zijn!

Asiel

Het Knaaghof
Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Tel.: 088 8113400
E-mail: knaaghof@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht